Hopp til hovedinnhold
De uskyldige aka The Innocents (Mer film)
De uskyldige alias The Innocents (Mer film)

Anmelderne ELSKER De uskyldige – tør du å se den?

De uskyldige alias The Innocents hylles i inn- og utland. Nå kommer gyseren endelig på kino!

Filmskaper Eskil Vogt, som også er fast manusforfatter for Joachim Trier (Oslo 31. august, Verdens verste menneske), er nå klar med en psykologisk grøsser hvor barna står i sentrum.

Og som vi vet fra filmhistorien: De minste er ofte de mest skremmende…

Det er sommer og lange lyse dager. Men ikke alle drar på ferie. Fire barn blir kjent og sammen utforsker de blokkene der de bor og skogen rundt. Skjult fra foreldrenes blikk utvikler barnas uskyldige lek seg til noe mer. Uhyggelige ting begynner å skje.

Grøss!

De uskyldige aka The Innocents ble en stor snakkis på filmfestivalen i Cannes, og har i skrivende stund 100 prosent positive omtaler hos Rotten Tomatoes 🔥🔥🔥

(Mer film)

Både norske og internasjonale filmanmeldere har lagt sin elsk på De uskyldige.

Eskil Vogts andre spillefilm som regissør får strålende omtale av anmelderne som var tilstede i Cannes, men også av filmkritikerne her hjemme.

Klassekampen, Aftenposten, Dagbladet, NRK, Cinema, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Adresseavisen smeller alle til med terningkast 5!

«Aldri har det vært bedre barneroller i en norsk film, og aldri har norske barn vært mer skremmende på film», skriver Adresseavisen.

Aftenposten kaller De uskyldige «Årets mest originale film», mens Dagens Næringsliv konkluderer med at den er «nifst god».

(Mer film)

Jessica Kiang fra Variety beskriver De uskyldige som «En vakkert skummel fabel om barn med krefter».

Leslie Felperine fra The Hollywood Reporter kaller Eskil Vogt «en eksepsjonelt dyktig manusforfatter», og mener det er uungåelig at noen vil sikre seg rettighetene til å lage en amerikansk remake av De uskyldige.

Hovedrollene spilles av nykommerne Rakel Lenora Fløttum, Alva Brynsmo Ramstad, Sam Ashraf og Mina Yasmin Bremseth Asheim, som alle roses opp i skyene for sin innsats.

I andre roller finner vi Ellen Dorrit Petersen (Eskil Vogts Blind), journalist Kadra Yusuf, Morten Svartveit (Heimebane, Pørni) og artigpetra Lisa Tønne.

Vi kan ikke forestille oss en bedre måte å kickstarte høsten på enn å se De uskyldige i kinomørket med en god venn eller date.

Premieren er allerede fredag 3. september.

Varm opp til kinoturen med traileren til De uskyldige:

Salget har startet – finn billetter til De uskyldige her!

Les mer

Nyeste saker fra 730.no