Hopp til hovedinnhold

Anmelder puffe-jokking

– Framtung norsk radiostjerne biter gjerne i puta for amerikanske tørrjokkere.Haha! Idag fikk jeg artig telefonsamtale: – Hei, jeg ringer fra nettsiden Femten.no. Vi har funnet et morsomt klipp på YouTube av noen gutter som jokker på en puff. Vi lurte på om du kunne hjelpe oss med å anmelde denne videoen og svare på noen spørsmål?Jeg sa glatt ja! 😉 Så kom tidens sykeste video dumpende i posten!
Så min oppgave var altså å anmelde og gi disse gutta terningkast. Her er dommen:Relentless: Viser veldig god innlevelse og en god variasjon. Minus for litt ufokus mot slutten. Terningkast: 4.X2C: Litt urytmiske bevegelser, virker ganske stiv (i bevegelsene that is). Terningkast: 3Pipeplayer: Inntar puffen med storm! Virker veldig dedikert i arbeidet. Et stort pluss for å holde takt med musikken. Terningkast: 5 (testens vinner for min del).Pressure: Litt for direkte og brutal. Viser lite føleser ovenfor puffen. Blir i tillegg fort ferdig. Terningkast: 2.Satisfaktion: Meget god variasjon og en enorm evne til å bevege seg. Kanskje litt mye bevegelse etter min smak. Terningkast: 4+.Haha! Her kan du lese hele saken. Do it!

Les mer