Hopp til hovedinnhold
Emma Roberts Kim Kardashian AHS Ryan Murphy Angelica Ross
Emma Roberts anklages for transfobisk oppførsel mot tidligere kollega (FX)

Angelica Ross langer ut mot Ryan Murphy og Emma Roberts

Skuespilleren viser frem sine kvitteringer.

OPPDATERT: Noen timer senere ringer Emma Roberts til Angelica Ross og beklager sin oppførsel på American Horror Story-settet. Det bekrefter sistnevnte via X.

«Takk Roberts Emma for at du ringte og ba om unnskyldning [og] erkjenner at oppførselen din ikke tilhører en alliert», skriver Angelica. «Jeg vil la telefonlinjen være åpen for å følge opp ditt ønske om å bli bedre og støtte sosial rettferdighet med plattformen din.» 

«Jeg er glad jeg ikke trenger å forklare hva som egentlig skjer for dem som skjønner det og betyr noe», legger hun til. «Folk tar bare biter og løper med det og forstår ikke den røde tråden. Har prøvd å gi dere fordøyelige biter. Men jeg har blitt tilbudt plass til å kunne gå i mer detalj snart.» 


Angelica Ross, kjent fra Ryan Murphy-seriene American Horror Story og Pose, har en høne å plukke med sin gamle sjef. Så vel som en av sine kolleger.

Det hele starter med en tirade på Twitter X hvor hun forteller at serieskaperen etterlot henne på sett etter at hun pitchet en sesong av AHS med bare svarte kvinner i hovedrollene.

Ryan Murphy skal først ha vært positiv til ideen og sagt at han ville gjennomføre det – en samtale Angelica Ross deler skjermbilde av.

Evan Peters far kritikk for takketalen pa Golden Globes av Jeffrey Dahmer offerets mor Shirley Hughes Tony Hughes Ryan Murphy Netflix Monster Dahmer The Jeffrey Dahmer Story
Ryan Murphy og Evan Peters (Kevin Mazur/Getty Images)

«Husker du ideen din om en HORROR-sesong med svarte kvinner? Vel, jeg skal gjøre det. Er ikke sikker på historien ennå, men vi starter et forfatter-rom denne høsten. Sammen med deg, hvilke fire kvinner bør jeg få med? Jeg tenker deg, Keke Palmer, Gabby… er ikke sikker på den fjerde?», skriver Ryan i mailen.

Se skjermbilde av korrespondansen nedenfor.

Angelica Ross hevder deretter at hun skal ha sendt en oppfølgingsmail senest i februar 2022.

«God morgen, er oppe og vasker og organiserer og tenker på hva sesong 11 sitt fokus kan være også tenkte jeg at jeg bare skulle spørre deg om når det skjer om jeg kan være med på å produsere også. Jeg tror jeg kan bringe når det gjelder selve historien hvis vi fortsatt ser for oss å ha svarte kvinner i hovedrollene», skriver skuespilleren.

Denne mailen skal hun dog aldri ha fått noe svar på, og hun skriver at hun ikke har hørt fra han siden.

Sesong 11 av serien endte opp med å bli American Horror Story: NYC som tar for seg mystiske drap og dødsfall i storbyen – med en hel del hvite skuespillere.

Angelica Ross i Pose (FX)

Ryan har så langt ikke svart på Angelicas anklager, men han er ikke den eneste fra AHS-universet hun har historier å dele om.

Pose-stjernen forteller også om en kollega som skal ha sagt noe transfobisk til henne under innspillingen av sesong 9 – AHS: 1984.

Skuespilleren er selv transkvinne og en sterk forkjemper for transpersoners rettigheter.

Angelica sier først ingenting om hvem det gjelder, men deler en GIF av en ikonisk scene med Julia Roberts fra Pretty Woman.

Og hvem er niesen til Julia, som også har spilt i skrekkserien? La oss si det sammen; Emma Roberts.

Naturligvis spekulerte mange om det er 32-åringen det er snakk om – noe Angelica senere bekreftet på Instagram Live.

Her forteller hun om en hendelse fra innspillingen der Emma skal ha dratt en «spøk» som kollegaen ikke syntes var så morsom.

– «John, Angelica er slem», sier hun […] Og jeg vet at hun ikke mener det på ekte, på ekte. Så sier John: «Ok, damer. Det er nok. La oss komme oss tilbake til arbeidet». Da ser hun på meg og sier: «Mener du ikke dame?», forteller Angelica.

Se gjenfortellingen i snutten nedenfor, hvor hun også forteller at andre som har sagt noe i mot Emma på settet har møtt på konsekvenser.

Emma Roberts har så langt ikke kommentert Angelicas anklagelser hun heller.

Skuespilleren er straks aktuell som hovedrollen i den tolvte sesongen av AHS, som har fått tittelen Delicate.

Her spiller hun for øvrig mot Kim Kardashian.

Se også: Beklager for transfobisk tirade – så trekker han unnskyldningen tilbake

Nyeste saker fra 730.no

Les mer