Hopp til hovedinnhold
august alsina tory lanez instagram Leprechaun
August Alsina (Instagram/augustalsina)

August Alsina kaller Tory Lanez for en voldelig leprechaun

August Alsina hevder at Tory Lanez angrep ham.

Dette er kanskje ikke så bra for Tory Lanez’ kommende rettsak mot Megan Thee Stallion.

Søndag kveld poster August Alsina (født i 92) et bilde på Instagram hvor det tilsynelatende renner blod ut av munnen hans. R&B-artisten hevder at Tory Lanez (født i 92) ble sur fordi August ikke håndhilste på ham, og at han derfor gikk til angrep.

Sangeren, som har hatt mye helseproblemer og forsøker å unngå å ta på folk grunnet smittefare, fortalte Tory at han ikke likte måten kanadieren tidligere snakket om hans «entanglement» med Jada Pinkett Smith. (August nevner ikke Jada, men skriver «min business».) Da skal Tory ha slått August mens han ikke så. Toronto-artisten hadde med flere vakter og minst en av dem hadde pistol. August var angivelig alene. Gjengen til Tory skal ha filmet det som skjedde. For clout, ifølge August.

«Da jeg gikk ut av bygningen etter forestillingen i går kveld, blir jeg stormet av en leprechaun på 150 cm. Med 8 overdimensjonerte sikkerhets-n***as, som jeg hilser på individuelt mens de prøver å presse meg. Hele tiden er jeg alene. Uten vakter», skriver 30-åringen.

Tory Lanez (Alberto E. Rodriguez/Getty/BET)

Tory Lanez (Alberto E. Rodriguez/Getty/BET)

«Tory fortsetter å spørre meg, med et knust ego, hvorfor jeg ikke ga ham dap. Jeg fortsetter med å fortelle ham [at] jeg var en fan av ham og forsto ikke at han snakket offentlig om min tidligere business. Fordi jeg kjenner ham ikke og har aldri noen gang møtt ham før i går kveld. Så da han snakket overrasket det meg på grunn av det han har gjort før. Jeg antok at han ikke likte meg, det er alt.»

«For å ikke snakke om min historie med helsetilstanden. Jeg har nylig klar meg etter lammelse og blitt instruerte av legen min om ikke å risikere helsen min mens jeg er på turné, og [derfor] håndhilse så lite som mulig på grunn av korona og apekopper.»

«Det ble aldri utvekslet noen respektløse ord, så jeg synes det er merkelig at han gjør seg selv så sint…»

August Alsina og Jada Pinkett Smith på BET Awards i Downtown Los Angeles i 2017 (Paras Griffin/Getty)

August Alsina og Jada Pinkett Smith på BET Awards i Downtown Los Angeles i 2017 (Paras Griffin/Getty)

«Etter å ha røyket på en blunt med kokain (jeg hørte brusingen) slo han meg [mens jeg ikke så] da jeg snudde hodet for å holde øye med den endeløse mengden med [folkene hans] som omringet meg», skriver August.

«Hans sikkerhetsfolk – og en av dem med pistol..  Som [Tory] deretter fortsatte å løpe og gjemme seg bak, for så å løpe tilbake i bygningen. Det var aldri en «slåsskamp»! Rett og slett et overfall. Dude har ingen ekte venner, og han er i ferd med å kræsje fullstendig.»


Throwback fra Instagram Live: Tory rapper «let me start fuckin’ on Jada, I ain’t gon’ snitch like August…»

«Når det er sagt, skulle jeg holde det G og ikke ta til nettet», fortsetter August. «Men du opererer med stygge hensikter og mater løgner til blogger på jakt etter «øyeblikk» fordi øyeblikkene dine ikke skjer på scenen. Jeg vil hjelpe deg med det, grasiøst.»

«Folkene hans fanget hele greia på kamera. FÅ. UT. DE. OPPTAKENE!!! Jeg vil gjerne se det :)»

august alsina tory lanez instagram Leprechaun 2

(Instagram/augustalsina)

Ingen gratis reklame. Men August Alsina skal få litt… Han avslutter opportunistisk nok med å reklamere for sitt eget hudpleieprodukt Encina Wellness.

«Uansett, la meg rense bort dette blodet fra ansiktet mitt med litt @encinawellness», avslutter artisten.

Tory Lanez er siktet for å ha skutt Megan Thee Stallion i føttene etter et poolparty hos Kylie Jenner: Les mer og se video

Nyeste saker fra 730.no

Les mer