Angelina Jolie som sleip luremus

7. okt 2010 kl. 00:00
(COLUMBIA PICTURES)

I begynnelsen ble den amerikanske versjonen av franske Anthony Zimmer presentert som en action-komedie, men den første traileren er ribbet for gjøn. Eller, det er kanskje litt komisk at en fyr ikke merker moseuglene når en dame så smashing (smashable) som Angelina Jolie brått sjekker ham opp midt på dagen i et fremmed land.

Selv om turisten ser ut som Johnny Depp.
Skuespillerens karakter Frank drar alene til Italia for å pleie sitt knuste emohjerte, og blir der overrumplet av Angelinas rollefigur Elise. Selvsagt har hun ikke rent mel i posen; Hennes tidligere elsker er en gangster etterlyst i 14 land, og stakkars Frank får det ikke helt som han først trodde.
Se den nye traileren nedenfor.
The Tourist, regissert av den 37 år gamle tyskeren Florian Henckel von Donnersmarck, som vant Oscar for sin forrige film The Lives of Others. Breialt nok hans debut.


Produksjonen av The Tourist har vært et puslespill; Først gikk thrillerens hovedrolle til Charlize Theron, i regi av svenske Lasse Hallström. Så ble Stockholm-mannen knipset på gaten sammen med Angelina Jolie (Hollywoods eneste action-dronning) og ryktene om at Brads kone tok over for den blonde afrikaneren ble bekreftet. Men samtidig forlot Lasse jobben til fordel for tyske Florian.

Deretter var Angelina angivelig med å gjøre filmen mye større ved å bytte ut den mannlige hovedrolleinnehaveren, australske Sam Worthington (Avatar), med Johnny.
The Tourist har USA-premiere i desember, og starter i Norge i januar.

Se også: Feil: Angelina Jolie filmdebuterte ikke toppløs