Hopp til hovedinnhold

Angelina er åsåm

MILF-VERSJONEN AV JAMES BOND (WALT DISNEY STUDIOS MOTION PICTURES NORWAY)

Mens hennes barneløse rival Jennifer Aniston spyr ut middelmådige romantiske komedier, har Angelina Jolie nok å gjøre med sine seks barn og internasjonale heal the world-oppdrag. I fjor var hun ikke med i noen filmer, men i sommer (juli i USA, september i Norge) er hun tilbake på lerretet i det som ser ut som en blockbuster.

Det blir iallefall mer Wanted enn Changeling.

I november kom teaseren, i dag kom den ordentlige traileren:

Fortsetter nedenfor.


Som du ser er Angelina Jolie CIA-agenten Evelyn Salt som brått får alle etter seg da hun blir beskyldt for å være KGB-spion.

Hvis du er glad i å si «så usakelig», etc. så blir ikke dette din tekopp, men hvis du godtar over the top-tullball bør snutten gjøre susen. Vi hoppet iallefall i sacosekken og ropte you fuckin’ go, girl! da Angelina hoppet ned fra broen og opp på en motorsykkel.

Filmen skulle egentlig hete Edwin A. Salt og ha Tom Cruise i hovedrollen, men Jolie tok over prosjektet angivelig så Tom ikke drev for mye agentvirksomhet før kommende M:I:IV. Regien er ved australske Phillip Noyce (Patriot Games, Clear and Present Danger), som har plassert Mrs. Brad Pitt sammen med blant andre Liev Schreiber (Scream, Wolverine), britiske Chiwetel Ejiofor (2012) og Cecilie Foss fra Oslo.

Les mer