Hopp til hovedinnhold
Angelinas tvillinger får allerede lekker oppmerksomhet (FAKSIMILE: VANITY FAIR) 

Angelia Jolie føler seg ekstra sexy på forsiden av Vanity Fair

Angelinas tvillinger får allerede lekker oppmerksomhet (FAKSIMILE: VANITY FAIR) 
 
Ikke alle føler seg like digge når de er gravide, men Angelina Jolie, som venter tvillinger med Brad Pitt, syns hun selv har blitt enda mer lekker. Skuespilleren pryder forsiden av juliutgaven av Vanity Fair, med en oppgradert kløft, og sier til bladet at også Brad mener graviditeten gjør henne mer sexy. 


– Jeg elsker det. Det får meg til å føle meg som en kvinne.


Angelina er på vei til å bli en 6-barnsmamma i alder av kun 33 år. Fra før av har hun 6-åringen Maddox (adoptert i Kambodsja i 2002), 3-åringen Zahara (adoptert i Etiopia i 2005),  4-åringen Pax (adoptert i Vietnam i 2007) og datteren hun har med Brad, 2-åringen Shiloh. Paret får hjelp av tre dagmammer, men at de er alene med alle barna om kvelden og natten.


Jolie sier til Vanity Fair at det ikke er en tilfeldighet at tre av barna kommer fra tre forskjellige verdensdeler. Da hun var ung, reiste hun mye og så barn uten foreldre, som gjorde at hun bestemte seg for å adoptere.  
Den internasjonale fokusen ble også vedlikeholdt da Shiloh ble født. I en hytte i Namibia.
 
Men Angelina er ikke kun gravid kjendis, hun har fortsatt jobben som skuespiller. Denne måneden starter Wanted, hvor hun spiller mot blant andre Morgan Freeman og rapperen Common. I Norge har actionfilmen premiere i september.
Fun fact: Ifølge Vanity Fair fikk Angelina Jolie 20 millioner dollar alias over 100 millioner kroner for å spille mot Brad Pitt i Mr. & Mrs. Smith i 2005. En sum få kvinnelige skuespillere har klart å matche.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer