Hopp til hovedinnhold
André 3000 alias André Benjamin på pressekonferanse om sin tv-serie Dispatches from Elsewhere i Pasadena i California i januar 2000 (Tommaso Boddi/Getty)
André 3000 alias André Benjamin på pressekonferanse om sin tv-serie Dispatches from Elsewhere i Pasadena i California i januar 2000 (Tommaso Boddi/Getty)

André 3000 uttaler seg om Life of the Party, kaller beefen mellom Kanye West og Drake «beklagelig»

André 3000 er skuffet over hva Kanye West gjorde med låten deres.

Han forteller at han trakk seg fra utgivelsen i en uttalelse som oser klasse. Les nedenfor.

«Life of the Party» med OutKast-veteranen og Kanye West ble laget for Donda, og skulle handle om deres mødre.

André Lauren Benjamin, som 46-åringen egentlig heter, snakker blant annet om moren sin Sharon Benjamin Hodo, som i likhet med Donda West er død.

Men Kanye tok en 180 i etterkant og viet mesteparten av teksten sin til Drake – med ondsinnet energi.

Dre insinuerer at dette skjedde uten at han visste om det, og at han synes det er synd.

Han forteller også at han ikke fikk beskjed fra Ye om at det ikke ville finnes en usensurert versjon av låten, noe han føler blir feil.

(Alle banneordene på låtene på Donda er sensurerte.)

Aubrey (OVO/Republic)

Aubrey (OVO/Republic)

Man bør kunne forvente mer musikk fra OutKast-halvdelen fremover.

Avslutningsvis skriver Dre at han også ønsket å gjeste Certified Lover Boy-albumet til Drake, og at han har lyst til å bli på den kommende, meget antesiperte platen til Kendrick Lamar.

Samt at han ønsker å jobbe med JAY-Z, Tyler the Creator og Lil Baby; den mest populære Atlanta-rapperen på mange år.

Her er uttalelsen til André 3000:

For noen uker siden tok Kanye kontakt og spurte om jeg ville være en del av Donda-albumet. Jeg ble inspirert av idéen hans om å lage en musikalsk hyllest til moren hans. Det føltes passende å støtte Donda-konseptet ved å referere til min egen mor, som døde i 2013. Vi deler begge det tapet.

Jeg syntes det var et vakkert valg å lage et album som er clean (uten banneord), men dessverre visste jeg ikke at det var planen før jeg skrev og spilte inn verset mitt. Det var klart for meg at en redigert «clean» versjon av verset ikke ville fungere uten at den rå, originale versjonen også var tilgjengelig. Så dessverre måtte jeg utelates fra den originale albumutgivelsen.

Tracket jeg mottok og skrev til var uten disseverset, og vi håpet å gjøre et mer fokusert bidrag for Donda-albumet, men jeg antar at ting skjer som de skal. Det er beklagelig at det ble utgitt på denne måten, og at to artister som jeg elsker, går frem og tilbake [mot hverandre].

Jeg ville også være med på Certified Lover Boy. Jeg vil bare jobbe med mennesker som inspirerer meg. Forhåpentligvis kan jeg jobbe med Kendrick på albumet hans. Jeg vil gjerne jobbe med Lil Baby, Tyler [the Creator] og JAY-Z. Jeg respekterer dem alle.

Hør opptak av Kanye West feat. André 3000 «Life of the Party» via Drakes radioshow – og les hva Ye sier om Drizzy – her

(På låten forteller Ye hvor mye støtte han har fått fra den 22 år gamle influenceren/Instagram-modellen Monica Corgan?)

Etter bruddet med Big Boi fra OutKast, har Dre satset mye på skuespill.

Han spiller blant annet mot Jason Segel (Knocked Up, Forgetting Sarah Marshall, I Love You Man) i AMC-dramaserien Dispatches from Elsewhere, og er bekreftet i sin 17. spillefilm; White Noise, basert på den kritikerroste Don DeLillo-romanen med samme navn.

Netflix-filmen regisseres av Noah Baumbach (Marriage Story), som her gjenforenes med samboeren Greta Gerwig (Frances Ha) og Adam Driver (Marriage Story).

Les mer

Certified Lover Boy setter rekord hos både Apple Music og Spotify når det kommer til album med mest streams i løpet av 24 timer. Det betyr at Donda-rekorden knuses etter en knapp uke.

Hos Spoti er Drakes dominans absurd.

Her er Global topp 50 i skrivende stund:

Drake herjer på Spotify med CLB (skjermbilde)

Drake herjer på Spotify med CLB (skjermbilde)

Tallene til høyre er Spotify-streams per døgn.

Klodens mest spilte låt er «Girls Want Girls» med Lil Baby, hvor Drake sier at han er en lesbisk jente…

Ja… Reaksjonene er mange

PS: Young Thug disser André 3000 </3

Nyeste saker fra 730.no

Les mer