Hopp til hovedinnhold
THROWBACK MED DRE I IDLEWILD (UNIVERSAL)

André 3000 fra OutKast tilbake som skuespiller

THROWBACK MED DRE I IDLEWILD (UNIVERSAL)

Etter å ha spilt Jimi Hendrix i filmen Jimi: All Is by My Side, så er André Benjamin alias André 3000 tilbake foran kameraet. Denne gangen i sesong 2 av American Crime. OutKast-halvdelen skal spille ektemannen til Aliyah Shadeed, karakteren til Regina King.

Krimserien gjenforener den 40 år gamle rapperen og Jimi-regissør John Ridley, som vant Oscar for manuset til 12 Years a Slave.


– Personlig så kunne jeg ikke ha gledet meg mer til å igjen jobbe med André, sier John i en pressemelding fra ABC.

– Han er et fantastisk individ, en ekte kunstner, og All Is by My Side er grunnen til at jeg fikk ta hånd om American Crime. ABC-folkene ble helt rørt av Andrés innsats i filmen, sier John.

Filmen ble ikke satt opp på kino i Norge. Du kan se den via iTunes.
 
American Crime har Felicity Huffman (Lynette i Desperate Housewives) i hovedrollen, og er nominert til 10 Emmy-priser. Sesong 2 startet innspillingen i forrige måned.
 
Disse seriene og skuespillerne er nominert til Emmy i år: Se listen

André 3000 har tidligere spilt i blant andre Will Ferrell-komedien Semi-Pro og OutKast-musikalen Idlewild med Big Boi og Terrence Howard fra Empire.

2006-soundtracket fra sistnevnte er OutKasts seneste (og trolig siste?) album, men duoen spilte sammen på Øyafestivalen i fjor med sine Atlanta-kolleger Future og Janelle Monae: Se bildene
 

Les mer