Hopp til hovedinnhold
Mac Miller alias Malcolm James McCormick R.I.P. 1992 - 2018 (Jamie McCarthy/Getty)

Anderson .Paak kommenterer «respektløs» Mac Miller-post fra GoldLink

En slags hyllest eller ei. Anderson .Paak er veldig skuffet.

Natt til onsdag postet GoldLink et åpent brev på Instagram om Mac Miller.

26-åring minnes at han i 2015 spilte sin Rick Rubin-co-produserte gateplate And After That, We Didn’t Talk for stjernen.

Ifølge GoldLink ble hans utgivelse grunnlaget for Mac-albumet The Divine Feminine året etter.

– Jeg tenkte alltid at du gjorde deg selv gal når det kom til musikken din. Så mye at du begynte å bruke stilen til andre som en hylles til folk rundt deg som du elsket. Dette var da problemene våre startet. The Divine Feminine var faktisk en blueprint av And After That, We Didn’t Talk, skriver GoldLink.

Settet til Virginia-artisten har singelen «Unique» feat. Anderson .Paak, og han påpeker at albumet til Mac Miller har «Dang!» feat. Anderson .Paak.

– Da jeg prøvde å kontakte deg, om hva som helst, så svarte du meg aldri.

Forskjellig vibes: Anderson .Paak vs. GoldLink (Instagram/anderson._paak, Instagram/goldlink)

GoldLink avslutter positivt ved å skrive at han besøkte Mac tre dager før dødsfallet (7. september 2018).

– Jeg husker jeg kjørte opp til deg foran kåken, gikk inn i huset og så Divine Feminineplaque-en på veggen. Jeg var så stolt av deg og det DU skapte for deg selv. Jeg er for alltid takknemlig for det, konkluderer GoldLink.

Ikke uventet begynte kommentarfeltet å koke. De fleste skrev at GoldLink fremstår selvsentrert og usjarmerende. For å si det pent. Han skrudde av kommentarfeltet for så å åpne det med filtrering av kommentarene.

Anderson Paak. er en av de mange som er sinte, og han mener GoldLink fremstår «narsissistisk» og «sjalu».

– Du er ikke den første til å lage et album inspirert av et forhold, du er ikke den første til å lage en sang med Anderson Paak., skriver Dr. Dre-artisten.

– Men du er den første som er respektløs mot min venn som ikke lenger er her absolutt helt uten grunn og jeg kan ikke tolerere det.

– Hvis Divine Feminine var en blueprint av albumet, fortell meg hvor er plaque-ene for hva nå navnet på dritten din var!! Mac dro deg med på turné og åpnet sin fanbase for deg da du hadde ingenting og dette er formen for takknemligheten du viser?

– Hva er poenget med å ta opp dette etter at han er død og være respektløs mot navnet hans?

D’Anthony Carlos alias GoldLink prydet XXL Freshman Class-coveret i 2015. (Se coveret her. Ikke alle ble superstjerner, si.) Han slapp sitt andre album Diaspora i juni, med bidrag fra blant andre Khalid, Pusha T, WizKid og Tyler, the Creator.

Anderson .Paak ble signert av Dr. Dre til Aftermath i 2016. Han ga ut sitt fjerde album Ventura i april, med bidrag fra blant andre André 3000 fra OutKast, Brandy og Nate Dogg (R.I.P.) som noen av gjestene. California-multitalentet spilte i Oslo Spektrum i år.

Se også:

The Weeknd slapp singel i dag – inspirert av Bella Hadid og Selena Gomez? – og debuterer som skuespiller i Adam Sandler-film med 95 % hos Rotten Tomatoes

Nyeste saker fra 730.no

Les mer