Hopp til hovedinnhold
TEAM NEPAL (KLIKKMONSTER)

Anders «Salsa Tequila» Nilsen filmdebuterer som kone-kidnapper i Nepal

TEAM NEPAL (KLIKKMONSTER)

Hvis alt går som det skal blir den norske eventyrkomedien Gal i Nepal spilt inn senere i år. Teamet i Klikkmonster har fått med seg Anders Nilsen i sin første hovedrolle, og prosjektet lover veldig godt – men de trenger din hjelp. 

Gal i Nepal handler om kompisene Johan og Storm, førstnevnte en daff fyr spilt av «Salsa Tequila»-prinsen fra Stavanger. På jobbreise til Nepal forelsker Johan seg i en lokal skjønnhet, og fordi hun allerede er lovet bort til en annen mann bestemmer han seg for å kidnappe henne. 

Det høres kanskje tullete ut, men plottet er basert på en dønn ekte tradisjon fra området Mustang i Himalaya, som fortsatt praktiseres i dag. Hvis en jente er lovet bort til en mann kan en annen frier «kidnappe» henne og holde henne på et nøytralt sted (hvor nå enn det er) i tre dager. Blir hun dritforelsket etter de tre dagene (hei stockholm syndrome?) kan hun velge å heller gifte seg med ham, og da må foreldrene godta valget. 

Fortsetter under


FOR Å SETTE DEG I RETT STEMNING – ANDERS NILSEN PÅ ET EKTE FJELL (PRIVAT)

Anders Nilsen forteller til 730 at han gleder seg til sin første spillefilm, så lenge han ikke må bli helt lik karakteren sin. 

– Jeg gleder meg veldig til å spille en hjerteknust og sosialt awkward ingeniør. Jeg håper bare jeg ikke må lære meg å regne for å spille rollen.

For at filmen skal bli til virkelighet trenger gjengen å samle inn ganske mange kroner via Kickstarter. Kan
Gal i Nepal bli Norges første store crowdfunding-suksess? Vi har troen. 


Vil du bidra får du ikke bare premier som karma, kinobillett, bønneflagg eller en rolle i filmen, du kan også få… GOD SAMVITTIGHET! 


Som du forhåpentligvis vet var Nepal offer for grusomme jordskjelv i april og mai. Deler av teamet var der da det smalt, og det gjorde dem enda mer gira på å gjennomføre prosjektet. – Det å dra til Nepal med norske penger og gi lokale folk jobb på alt fra hoteller til transport til rigging og bæring og matlaging er nok blant de aller mest effektive bistandsaktivitetene man kan drive med, og derfor er vi enda mer bestemte på å gjennomføre dette enn vi var før jordskjelvet traff. Se video om prosjektet, og les mer om  hvordan du kan hjelpe via Kickstarter:
 

Gal i Nepal produseres av Endre Thesen Harnes, Kaja Kirstine Lilleng og nepalesiske Tsering Dorje, regisseres av Carl-Magnus Fossum, og er skrevet av manusforfatterne Daniel Vatsvåg og Jonas Winsnes Solem. 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer