Hopp til hovedinnhold
Dobbelt opp fra «Salsa Tequila»-far.

Anders Nilsen: – Dritmorsomt når små kids synger «come inside me»

I’m on vacation so I got myself a vacation hat. #hatsforlikes #pesto #johnmayer #horsepower

Et bilde publisert av Anders Nilsen (@andersnilsen_)

Tørst på ny sommerhit? Anders «Salsa Tequila» Nilsen slipper like gjerne to låter og tilhørende videoer i samme slengen. $$$

I starten av juni ga siddisen ut «Netflix & Chill (Penis on Your Face)», som han nå følger opp med «Love You» og «Grew Apart». (Slapp av, låtene er langt fra så seriøse som de høres ut som.)

Ifølge våre troverdige kilder (Anders Nilsen) er også en fjerde potensiell schlager på vei.

Sjekk ut de to nyeste tilskuddene nedenfor.  

Hei Anders! Hva handler «Love You (Hard from Behind)» om? HEHE Neida. Men er det en liten kommentar til artister som Sandra «Play My Drum» Lyng og Alexandra «Come Inside Me» Joner som synger om sex, men later som at de ikke gjør det? 

– Ahh shit, du skjønte det skjulte budskapet? Eller er det nå jeg skal si «Neinei den handler om noe mer følelsesmessig altså!». Neida. Den gjør jammen ikke det! Men ja det er vel ei litta parodi på låter med ganske grovt seksuelt innhold der de stygge ordene er bytta ut med snille slik at alle kan synge med.

– Men ikke noe pekefinger herfra altså, for personlig synes jeg det er dritmorsomt når små kids synger «come inside me».

Fortsetter under


E9! Hvilken grov låt (skjult eller åpenlyst grov) er verdens beste? 
– DDE – «E6»

Hvorfor er ikke du (eller vennene dine) eyecandy i videoene lenger? 
– Tja, vi kommer nok tilbake etterhvert! Denne runden har det vel egentlig bare vært fordi hele opplegget er back to basics. En nørd som sitter hjemme på rommet sitt og spiller inn teite låter, og lager lyric videoer etter beste final cut pro evne og slenger det ut på YouTube.
Og så har du laget en gladlåt om uaktsomt (?) drap… Hva er det du prøver å fortelle? 

– Det finnes sommerlåter om forelska par og glede i bøtter og spann. Noen må jo lage sommerlåter til folk som går gjennom et samlivsbrudd og har en skikkelig drittsommer/drittliv også.

Skal du noe kult i sommer? 

– Leke Pacific Blue med bysyklene i Oslo, planlegge neste sesong av Søndagsfrokost med Galvan (for ja, det kommer mer etter sommeren til dere 7 som leser dette og vet hva det er), henge rundt, sitte, gå, hoppe, skate, spise for mye, drikke for mye, hate meg selv. Det vanlige en sommer byr på!

Kommer du noen gang til å ta en Kristian Valen og gi ut blodseriøs musikk? (Vi vet jo at du er flink!) 
– Nei. Man må gjøre enten eller tenker jeg. Hvis ikke blir det sånn «Ok, er dette en av de seriøse – eller én av de tøysete for jeg ser eller hører ikke forskjell?». Det virker ikke særlig sweet.


Nyeste saker fra 730.no

Les mer