Hopp til hovedinnhold
RON BURGUNDY SKRUR PÅ SJARMEN FOR VERONICA CORNINGSTONE (PARAMOUNT/UIP)

Anchorman 2: – Alle er klare

Da Anchorman: The Legend of Ron Burgundy kom i 2004, fikk den lunken kritikk, og mange synes Will Ferrell og Steve Carells fabel om nyhets-tv-teamet i San Diego på 70-tallet ble for dust.

Men i dag er mesterverket fortjent nok en kultfavoritt.

Så hvor blir det av oppfølgeren? Christina Applegate, som i Anchorman spiller den fremadstormende reporteren Veronica Corningstone, lurer på det samme, spesielt ettersom hele gjengen er hypp. Hun skylder på Hollywood-pampene.

– Spør du meg spør jeg deg, sier 38-åringen ifølge WENN på spørsmål om Anchorman 2.

– Alle skuespillerne har lyst til (å gjøre film nummer to). Det står på de monetære kostnadene.

Fortsetter nedenfor traileren.


Paramount har angivelig foreløpig ikke stor nok tro på prosjektet til at de setter av penger. Will Ferrell har tidligere oppfordret fans å skrive til selskapets sjefer for å minne om at det er et marked for en Anchorman 2.

Det kan ikke skade at Will på nytt har funnet boxoffice-formen via sin nye, vesle film, som jekket ned den 1 milliard dyre giganten Inception fra den amerikanske kinotoppen. Actionkomedien fikk hans beste premiereåpning i USA og Canada siden Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby.

Se klipp og trailer her!

Da den stilige bladet Complex kåret de 50 beste komediene noensinne, tok Anchorman: The Legend Of Ron Burgundy førsteplassen: Se hele listen!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer