Analoge Foo Fighters – se «Cribs»:

2. feb 2011 kl. 00:00
(SONY)

– Dette er ikke et rom man spiller inn plater i. Og det var derfor vi gjorde det akkurat her, sier Foo Fighters-vokalist Dave Grohl til NME.

Etter den selvtitulerte debutplata tilbake i 1995, er det amerikanske suksessbandet snart klare med album nummer syv, som i følge Dave skal være det mest ekstreme i Foo Fighters’ historie.

Se også: Foo Fighters til Norge!

Etter å nylig ha «lekket» en snutt (som fikk over 500 000 klikk på noen dager) fra det kommende albumet, deler de fire Foo-ringrevene enda en smakebit. I tillegg til en bonusvideo fra Grohls egen crib, hvor vi får se hvordan de egentlig relativt søkkrike rockestjernene har blitt et hyggelig lite garasjeband.

Albumet ble spilt inn i Grohls egen garasje, til tross for det egne lille studio på kun 8000 kvadratmeter de har ute i hooden. Digital teknologi brukte de heller ikke, de ville helst gjøre det så vanskelig som mulig, og tape alt for hånd. (40-årskrise??)

Se den litt Cribs-inspirerte videoen fra Grohls vesle garasje og hytte:

Albumet er klart for Norge 8. april, og drøye to måneder senere entrer rockeheltene Telenor Arena i «Oslo» (Bærum, WTF??) – en konsert som as we speak – ifølge Live Nation – straks er utsolgt.

Hør også de to teaserne: 

Videoer: Foo Fighters’ fem mest funny