Amy Schumer til Norge!

2. jun 2016 kl. 00:00
<3 (GQ)

<3 (GQ)

A Comic Soul fortsetter å servere 730 gode nyheter! I kveld opptrer Trevor Noah for første (og andre) gang i Norge, men det er ikke det eneste humor-høydepunktet vi får i 2016. 

Etter Comedy Central-serien Inside Amy Schumer og en av fjorårets største komedier, Trainwreck, har Amy Schumer blitt en av verdens største og mest etterspurte komikere. I sommer er hun klar for sitt hittil største show i Madison Square Garden i New York, før Oslo Spektrum står for tur. 
– Amy Schumer er verdens største kvinnelige komiker, både på scene og på skjermen. Hun har en stor, lojal fanskare så vi er kjempestolte av å presentere henne i Oslo Spektrum 1. september, forteller arrangør Berang Sharokni for A Comic Soul.

Ellen-besøk kan noen ganger bli traust, men Amy er mer funny enn de fleste komikere: 

Fortsetter under
New York-komikeren har fått alt fra Emmy og Bafta-priser, til en plass på TIME Magazines topp 100 mest innflytelsesrike personer i 2015.

Som skuespiller har hun foruten Trainwreck og Inside Amy Schumer blant annet spilt i 30 Rock, Curb Your Enthusiasm og Girls, opptrådt i Comedy Centrals Roast av Charlie Sheen, vært vertinne for MTV Movie Awards, skrevet for Cosmopolitan, The New York Times og Wall Street Journal, i tillegg til å ha varmet opp for Madonna.

Det er derfor utvilsomt en av vår tids største komikerstjerner som kommer til Norge, nærmere bestemt Oslo Spektrum 1. september. Dette blir rått! 

Her roaster hun hos Comedy Central: 

Billettsalget starter fredag kl. 9 via billettportalen.no, oslospektrum.no og acomicsoul.no

Se også: Amy Schumer kliner med Amber Rose