Hopp til hovedinnhold
DETTE KAN FUNKE (MATTEL/730)

Amy Schumer blir moderne Barbie

DETTE KAN FUNKE (MATTEL/730)

Det er fint å ha noen å se opp til her i verden, men om en for eksempel vokser opp med å se på Barbie som sitt ideal blir det ikke akkurat enklere å leve med årene.


Dukken med de ca fysisk umulige kroppsproposjonene har skapt stor debatt, da barn nærmest fostres opp med idéen om at Barbie-kroppen er betegnelsen på perfeksjon. Verden går dog heldigvis fremover, og i fjor kom for eksempel en som lignet på Zendaya, mens Barbie nå får nye former via Ashley Graham.

Fortsetter nedenfor.Ikke bare er selve plastfiguren i endring, men The Hollywood Reporter melder nå at Sony planlegger en ny film om figuren – og at Amy Schumer spiller hovedrollen.

Foreløpig finnes ingen regissør, men Gladiator-, Catch Me If You Can- og Men in Black-produsentene Walter F. Parkes og Laurie MacDonald pluss Ghostbusters (2016)-produsent Amy Pascal har allerede gått sammen.

Filmen vil fokusere på moderne skjønnhet, identitet og feminisme. 

I en verden full av perfekte Barbie-dukker innser plutselig en av innbyggerne, spilt av Amy Schumer, at hun ikke passer helt inn. Hun blir kastet ut fra det plettfrie samfunnet, og reiser til den «ekte» verden (aka vår verden?) hvor hun innser at å være unik kan være en fordel. 

Den moderne Barbie-filmen er trolig et par år unna, vi oppdaterer saken dersom viktige detaljer bekreftes.

Se også: 5 grunner til å se nye Gilmore Girls

Nyeste saker fra 730.no

Les mer