Hopp til hovedinnhold
Amina Muaddi Asap Rocky Rihanna break up twitter
Rihanna og A$AP Rocky på Off-White Womenswear Fall/Winter 2022/2023-showet under Paris Fashion Week 28. februar 2022 i Paris (Pascal Le Segretain/Getty Images)

Amina Muaddi svarer ryktene om A$AP Rocky og Rihanna

Amina Muaddi rister på hodet over ryktene.

I et døgn har tusenvis av personer spredd et rykte om at det er slutt mellom A$AP Rocky og Rihanna, og at Rocky har et forhold Amina Muaddi.


OPPDATERT: Ryktet som tok over internettet i et døgn – og ble til og med til nyhetssaker hos flere offisielle medier – startet via én svevende tweet. Fulgt av en like uklar tweet.

Personen som står bak er Paris-baserte Louis Pisano. Motejournalisten har 130 000 Instagram-følgere og 21 000 Twitter-følgere.

Amina Muaddi Louis Pisano twitter instagram stories shoes ri cheating twitter Asap Rocky Rihanna break up twitter Luisa Via Roma

Louis Pisano (Instagram/louispisano)

Nedenfor er tweetsene hans, som nå er slettet.

Louis Pisano Luisa Via Roma Amina Muaddi instagram stories shoes ri cheating twitter Asap Rocky Rihanna break up twitterLouis, som på Twitter heter LOUIS_via_ROMA (ordspill på Luisa Via Roma alias LUISAVIAROMA), sier nå beklager.

Kanskje Louis Pisano fikk et kjapt cease-and-desist-brev fra advokatene til Rihanna.

rihanna cease and desist decased and desis Luisa Via Roma Amina Muaddi Louis Pisano twitter instagram stories shoes ri cheating twitter Asap Rocky Rihanna break up twitter(Deceased and desis?)

Les den opprinnelige saken nedenfor.


Mange ser ut til å ha trodd på ryktet. Eller i alle fall spredd det videre.

Til tross for at den Paris-baserte skodesigneren har vært venn med både Rihanna og Rocky i flere år.

Amina Muaddi twitter Asap Rocky Rihanna break up twitter

Amina Muaddi (Instagram/aminamuaddi)

Det skulle nesten ikke være nødvendig at hun adresserer dette, men i går var Ri nummer 3 på Twitters trendingliste grunnet ryktene.

Rihanna utenfor Dior-showet på Paris Fashion Week Womenswear F/W 2022-2023 1. mars 2022 (Edward Berthelot/Getty)

Rihanna utenfor Dior-showet på Paris Fashion Week Womenswear F/W 2022-2023 1. mars 2022 (Edward Berthelot/Getty)

«Jeg har alltid trodd at en ubegrunnet løgn som spres på sosiale medier ikke fortjener noen respons eller oppklaring», skriver den jordansk-rumenske 34-åringen.

«Spesielt en som er så sjofel.»

«Jeg antok først at denne falske sladderen – fremstilt med slike ondsinnede hensikter – ikke ville bli tatt på alvor», fortsetter Amina Muaddi.

Amina Muaddi instagram stories happy easter twitter Asap Rocky Rihanna break up twitter

(Instagram/aminamuaddi)

«I løpet av de siste 24 timene har jeg imidlertid blitt minnet om at vi lever i et samfunn som er så raske til å snakke om emner… Uavhengig av faktagrunnlag og at ingenting er forbudt. Ikke engang i det som burde være en av de vakreste og mest feirede tidene i ens liv.»

Amina Muaddi Asap Rocky Rihanna ig stories shoes ri cheating twitter break up

(Instagram/aminamuaddi)

«Derfor må jeg si ifra siden dette ikke bare er rettet mot meg, men det er relatert til mennesker jeg har stor respekt og hengivenhet for.»

«Mens Rih fortsetter å leve sitt rolige, best kledde svangerskapsliv, og jeg går tilbake til min virksomhet. Jeg ønsker alle en vakker påskehelg!»

Les Instagram Stories-innlegget til Amina Muaddi nedenfor:

Amina Muaddi Asap Rocky Rihanna

Popstjernen og sminke-mogulen, som ikke har gitt ut musikk siden januar 2016, skal ha termin i slutten av april eller i begynnelsen av mai.

I fjor filmet Rihanna og A$AP Rocky en musikkvideo i Bronx. Som vi fortsatt venter på: Se bildene

Var det Drake som diktet opp ryktet?

Neida lol.

Se også:

Savage Rihanna-video fra Paris Fashion Week går viralt

Nyeste saker fra 730.no

Les mer