Hopp til hovedinnhold
JULETREFEST PÅ KONTORET FRA HELVETE (NBC)

Amerikanske The Office fortsetter! Men…

JULETREFEST PÅ KONTORET FRA HELVETE (NBC)
 

Til tross for at den britiske BBC-originalen var et mesterverk, så ble den amerikanske NBC-versjonen av The Office også en suksess. (Eller Kontoret, som seriene heter i Norge.)Men i 2013 ble sesong 9 erklært som den siste.Så, la oss ta den gode nyheten først:Ifølge TVLine blir det ny sesong.Så den dårlige:Steve Carell alias Michael Scott; den selvgode, inkompetente distriktssjefen for Scranton-avdelingen av papirprodusenten Dunder Mifflin, blir angivelig ikke med. NBC vil dog ennå ikke bekrefte eller avkrefte at de nå jakter på en ny, udugelig sjef.Steve forsvant etter sesong 7, men dukket opp i
slutten av sesong 9 i 2013, noe som kunne gi håp om permanent tilbakekomst.Amerikanske The Office-skaper Greg Daniels skal stå bak fortsettelsen av serien, som får premiere til neste år.730 holder dere oppdatert når det blir annonsert mer nytt om sesong 10.
 
Godsnuten Steve Carell satser nå mer på filmer enn serier, og forsøkte seg i rollen som tennismesteren Bobby Riggs i høstens drama Battle of the Sexes. Her spilte han (tennis) mot Emma Stone i rollen som Billie Jean King; vinneren av 20 Wimbledon-mesterskap.  
 
55-åringen er nå aktuell som tidligere Vietnam-soldat med Bryan Cranston og Laurence Fishburne i Last Flag Flying, som i forrige måned åpnet på en underveldende 47. plass på kino i USA. 
 
(Les: Steve, du burde gjøre seriecomeback som ikoniske Michael Scott.) 
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer