Hopp til hovedinnhold
SPENCER OG HEIDI FRA THE HILLS VIL INN PÅ BILLBOARD (MTV)

– Amerika hater meg fordi media elsker meg

– Gi meg et manuskript, så gjør jeg det du vil. Jeg er ikke en realitystjerne, jeg er med i The Hills, fortalte Spencer Pratt til TMZ, til tross for at serien skal være et ekte realityshow.

– Jeg er en TV-produsent og en karakter, utdypet han fort.

Men 25-åringen er også en rapper med kallenavnet The Great White, som på sin nye låt røper at «America hates me ’cause the media loves me» og at «I’m not you / I don’t need tatoos».

Han er dessuten kjapp på Twitter hver morgen:

– First Tweet of the day, I put my swag on.

– Noe som er trist er at en del annen hip-hop som er utgitt uten å kødde er omtrent like ille, sa en innringer til Los Angeles-stasjonen KIIS-FM etter at de spilte deler av Spencers nye låt, mens andre var mer negative.

Låten og videoen «I’m a Celebrity… Get Me out of Here!» gjorde han i forbindelse med serien med samme navn, hvor kjendiser har fått kjørt seg i jungelen siden 2002.
I musikklippet demonstrerer The Great White dristige tricks med skorpioner, øgler, slanger og andre farlige vesener, mens han passer på sin The Hills-kone Heidi Montag, uten å komme ut av flowen:

(Saken fortsetter nedenfor.)


Spencer og Heidi skal ha trukket seg etter kun noen dager i Costa Rica, hvor de skulle konkurrere mot blant andre Idol-sanger Sanjaya Malakar, eks-supermodell Janice Dickinson og skuespillerne Stephen Baldwin og Lou Diamond Phillips.

Den blonde TV-stjernen forteller Flo-Rida.

Her røper Spencer at 2Pac er hans eneste forbilde:

Heidi Montag Platt, som nå ønsker å bli referert til som kun Heidi, har flere spenstige musikkvideoer regissert av Spencer.

Se hennes nyeste, «sexy» video her:

– Jeg bare elsker å lage morsom musikk, slik som Lil Wayne.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer