Hopp til hovedinnhold
PINK HADDE LIKT SEG PÅ FEST MED KATY (EMI/KATYPERRY.COM)

Amerika elsker en biseksuell flørt

PINK HADDE LIKT SEG PÅ FEST MED KATY (EMI/KATYPERRY.COM)

Egentlig var det ikke planen, og det var visstnok ikke med vilje, men etter endel drinker ble hun både modig og nysgjerrig, så hun kysset piken. Og likte det. Spesielt kirsebærsmaken på hennes leppestift. Nå håper hun sin rappende kjæreste, som er en gutt, syns det er okay.

Slik begynner California-sangeren Katy Perrys super-catchy «I Kissed A Girl», som nå er den mest populære låten i USA, alias på toppen av Billboard Hot 100.


Den yndige videoen til Katys biseksuelle landeplage:

Låten er fra 23-åringens andre album, passende nok døpt One Of The Boys, og er oppfølgeren til fjorårets singel (også passende nok kalt) «Ur So Gay».
En av de første til å skryte av Katy, var Madonna. En av de første til å disse Katy, var denne gamle Fox News-mannen.

En fin start, til tross for at hun egentlig begynte sin karriere for lenge siden, I 2001, da hun var 16 år, slapp hun albumet Katy Hudson, som er hennes virkelige navn, på en kristen indieetikett.

(EMI/KATYPERRY.COM)Fun fact: Kjæresten til Katy Perry, som tydeligvis syns det er chill at hun kliner litt med jenter, er rapperen Travis McCoy fra Gym Class Heroes. I videoen til deres store kjærlighetshit «Cupid’s Chokehold», er det Katy han ender opp med.

Travis kom for øvrig nylig hjem fra rehab.


Videoen til «Ur So Gay»:

Noen ganger dedikerer hun gay-sangen til han her

Nyeste saker fra 730.no

Les mer