American Horror Story: Trump er president

24. aug 2017 kl. 00:00
FAN-FAVORITTENE SARAH PAULSON OG PETER EVANS (FX)


FAN-FAVORITTENE SARAH PAULSON OG PETER EVANS (FX)

Da Donald Trump ble en reell kandidat til å ta over presidentvervet var det mange som spøkte med at valget var American Horror Story på ekte. (Altså en amerikansk skrekkhistorie.) 


Nå er første titt på neste sesong av AHS her, og jaggu har de tatt med reaksjonene etter at 71-åringen vant hele sulamitten. 

Den skrekkelige serien ser dog ut til å gjøne med begge sider av politikken. Både de som meldte dommedag sekundet Trump vant, og kommentarfeltkrigerne som jublet på høyresiden. (Eller i dette tilfellet: Jokket underlivet mot TV-en.) 
Den syvende sesongen har fått tittelen American Horror Story: Cult, og har AHS-veteranene Sarah Paulson, Peter Evans og Emma Roberts i sentrale roller. 

Etter å ha gjestet sesong fem (Hotel) og seks (Roanoke) er Lady Gaga ikke å se på rollelisten, men den er jammen ikke mindre stjernespekket i år.

Blant AHS: Cults nykommere finner vi blant andre den 71 år gamle pop-gudinnen Cher (som garra spiller mot sønnen Chaz Bono), Colton Haynes (Teen Wolf, Arrow), Girls-skaper Lena Dunham og komiker Billy Eichner

Dropp traileren nedenfor hvis du er redd for klovner. 


Se også: 5 gode grunner til å se Feud (fra skaperen av AHS)