Amber Rose: – Kim Kardashian er en hore

19. feb 2015 kl. 00:00
AMPER AMBER (INSTAGRAM)
AMPER AMBER (INSTAGRAM)


Nettet var i fyr i flammer i natt, da flere hundre tusen fulgte krangelen mellom Amber Rose og Khloé Kardashian.

På sitt nye album disser Drake sin Cash Money-kollega Tyga («you need to act your age and not your girl’s age»), og nå får den 25 år gamle Compton-rapperen mer tyn for sin 17 år gamle angivelige kjæreste Kylie Jenner.

KIMS LILLESØSTRE KHLOÉ & KYLIE (INSTAGRAM)

Da Amber gjestet Power 105 på fredag, sa hun at Kim Kardashians lillesøster er altfor ung for ham. Og vice versa.

– Kylie er en baby, hun bør legge seg klokken 19 og slappe av, Tyga burde skamme seg. Han har en vakker kvinne og en baby, og han forlot dem for en 16-åring som akkurat fylte 17, sier Amber i intervjuet og referer til Blac Chyna (som Kim tar raus rumpeselfie med her).

Kylies søster Khloé svarer Amber med en påminnelse om at 31-åringen selv angivelig har innrømmet at hun startet å strippe som 15-åring.

– Vennligst ikke bekymre deg over min søster, som har en karriere.

– Vennligst slutt å snakke om oss i intervjuer. Ingen av oss snakker om deg.

Khloé legger til at hun synes det er greit at Amber var en tenåringsstripper for å tjene penger til sin familie, men at hun ikke synes Amber skal be Kylie legge seg tidlig når Amber selv ikke gjorde det.

– Jeg er glad du tok opp at jeg var stripper som 15-åring. Jeg kan være den lille hora som tjente penger for min familie, akkurat som din storesøster er en hore for å tjene penger til sin. Vi er skuls, svarer Amber.

Deretter referer hun til «Don’t Panic», singelen til Khloés eks, rapperen French Montana. (Khloé poserer med våpen i musikkvideoen.)

– Lol, #DontPanic, skriver Khloé tilbake.

– Vel, jeg visste ikke at jeg kalte deg en hore. Men når alt kommer til alt så er det vel slik at folk elsker å kalle oss for horer. Letteste hugget man kan ta. Det er det det er. Vi lever dog fortsatt, konkluderer Kardashian kaldt.


Amber, som er eksen Wiz Khalifa og ikke minst Kims ektemann Kanye West, svarte med denne:


Salt i såret:
Så starter Wiz å følge Khloé på Twitter…

Deretter viser irriterte Amber at Khloé trykket like på et lekket nakenbilde av henne, for så å igjen klovne Kanye (og seg selv):

Yo @khloekardashian I’m really happy for u and I’m gonna let u finish but I have the best leaked nude pics of all time! 👅 #StopSweatinMeHoe.


For så å lenke til denne gamle snutten med Kylie som liten.


– Tyga så sikkert denne episoden og skjønte Kylie var hans utvalgte, står det på videoen fra Keeping Up with the Kardashians


 
I forrige måned snudde Amber Rose hele Instagram opp ned: Se Amber by seg fram i særegen badedrakt (NSFW)