Hopp til hovedinnhold
NÅR DU HAR GLEDET DEG DØDSLENGE TIL Å SI MENINGEN DIN OM NOE, MEN HAR MÅTTET VENTE TIL TALKSHOWET DITT HADDE PREMIERE (SKJERMBILDE, TWITTER)

Amber Rose er snurt på Kanye: – Du kan ringe Taylor, men ikke meg?

NÅR DU HAR GLEDET DEG DØDSLENGE TIL Å SI MENINGEN DIN OM NOE, MEN HAR MÅTTET VENTE TIL TALKSHOWET DITT HADDE PREMIERE (SKJERMBILDE, TWITTER)


KimYe-synser nummer én alias Amber Rose alias Kanye Wests eks-kjæreste har endelig uttalt seg om vår tids viktigste popkulturelle klammeri.

(Alt dette med Taylor Swift og sangen og det hemmelige opptaket av telefonsamtalen, vøtt.) 


I en snutt fra 32-åringens kliss nye talkshow tar hun for seg hendelsen som rystet en hel verden, og er overraskende nok (?) #TeamKanye.

Muva forteller at hun satt ved siden av Yeezy under den skjebnesvangre VMA-prisutdelingen tilbake i 2009 (da det hele startet), og at rapperen da ikke visste hvem Swifty var.

En liten ønskereprise av det sagnomsuste øyeblikket: 
Noen utdrag fra videoen (som du kan se lengre nede) av Amber som reflekterer rundt temaet, til glede for de som er på jobb og leser 730 i smug:


– Så, jeg er ikke verdens største Kanye-fan… Men jeg satt ved siden av ham under VMAs det året. Jeg husker konsekvensene det fikk. Jeg husker at foreldrene til Taylor kom bort til oss og sa «én dag Kanye, så kommer du til å ha en datter selv, og da kommer noen til å gjøre det samme mot deg». 


– Han angret skikkelig, og var veldig lei seg, fordi det handlet ikke om Taylor. Det handlet om Beyoncé og videoen hennes… Han ville ikke avbryte Taylor – på den tiden visste han ikke engang hvem hun var.


– Han gikk virkelig igjenomm mye bullshi–, og jeg vet at Kanye aldri, noensinne, ville gått igjennom det igjen ved å ikke ringe Taylor og si «Heads up, jeg holder på å skrive et vers her, men jeg ville bare være sikker på at du er OK med det».


Frøken Rose hadde dog ikke bare støttende lovord å komme med, og benyttet anledningen til å undre over hvorfor Kanye slo på tråden til Taytay, men ikke henne.– Jeg sier alt dette for å kunne spørre: Hvorfor fikk ikke jeg en telefon før du brukte en naken voksfigur av meg i videoen din, Kanye? Du kan ringe Taylor, men ikke meg?Avslutningsvis kommer hun med en usnau oppfordring til den eksentriske tobarnspappaen.


– Vær så snill, hold deg langt unna nyhetene, slik at jeg slipper å prate om deg.

Se Amber ta Kanye i forsvar, og samtidig etterlyse rettferdighet:


PS: J-Lo feiret nylig bursdagen sin i Las Vegas sammen Taylor Swifts eks-kjæreste Calvin Harris, og en av Taylor Swifts mange erkerivaler; Kim Kardashian West  💅💅💅

A photo posted by French Montana (@frenchmontana) onLurer på hva de pratet om den kvelden…

Se også:
Amber Rose svarer Pink: – Kim, du er mer enn en sextape!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer