Amber Rose angrer på at hun stilte opp i GQ

21. okt 2015 kl. 00:00
UBOOST (GQ)

UBOOST (GQ)

Bladet kaller henne den tøffeste skalla dama siden Sigourney Weaver i Alien 3, men Amber Rose er ikke fornøyd med saken om seg selv i GQ.
De beskriver nemlig henne som tidligere stripper og «Kanye Wests beryktede eks» og «Wiz Khalifas babymamma»… Noe som er sant… Men Amber mener det er respektløst.
 
– Virkelig, GQ? Jeg er er så mye mer enn Kanyes eks eller Wiz’ babymamma?, skriver hun på Instagram.

– Hvorfor faen kontaktet dere meg for denne artikkelen og fotoshoot? For å fremstille meg dum? Jeg snakket om feminisme og min Slutwalk. WTF, flott tittel, SMH, jeg forventet så mye mer fra dere og jeg er så skuffet. Jeg var så begeistret over å være med i GQ, jeg visste ikke at jeg ble fotografert for en tabloid. Slutwalk’en min var for ignorant shit som dette.

Really @gq??? I’m so much more then Kanye’s Ex or Wiz’s baby’s mama. Damn, why the fuck did u guys reach out to me for this article and photoshoot? To dumb me down? I talked about feminism and my Slutwalk… Wtf nice title smh I expected so much more from u guys and I’m so disappointed. I was so excited to be featured in GQ not realizing I was shooting for a tabloid. My slutwalk was for ignorant shit like this. Oh “Her beautiful dark twisted journey to the top”? Nice pun. Negative af. Thx for nothing.

A photo posted by Amber Rose (@amberrose) on
31-åringen, som er aktuell med boken/årets julepresang How to Be a Bad Bitch, liker heller ikke at de drar inn Kanye-albumet
My Beautiful Dark Twisted Fantasy.

– Oh «her beautiful dark twisted journey to the top»?
Nice pun. Negative af. Takk for ingenting, konkluderer Amber knusktørt.


 
Se også: Nico & Vinz stilte i Amber Roses Slutwalk
 
Amber Rose:  Travi$ Scott skriver låtene til Kanye West