Hopp til hovedinnhold
Amber Heard NBC News intervju johnny depp trial jury
Amber Heard (skjermbilde YouTube via NBC News)

Amber Heard om Johnny Depp-dommen: – Jeg tar det ikke personlig

Amber Heard forstår juryen – fordi Johnny Depp er en elsket superstjerne.

Det direktesendte sirkuset Johnny Depp vs. Amber Heard, trolig den mest dekte rettssaken siden O.J. Simpson, endte med seier til begge – men først og fremst til Johnny. Amber må betale ham 10,35 millioner dollar for ærekrenkelse grunnet et avisinnlegg om mishandling, som ikke nevner navnet hans.

I sitt første intervju siden rettssaken, forteller Amber Heard (født i 86) at hun ikke tar dommen personlig.

– Jeg bryr meg ikke om hva man tenker om meg eller hvilke antagelser du vil gjøre om hva som skjedde i privatlivet i mitt eget hjem i mitt ekteskap bak lukkede dører. Jeg antar ikke at den gjennomsnittlige personen kan vite disse tingene. Så jeg tar det ikke personlig, sier hun til NBC News, som slipper hele intervjuet i morgen.

At dommeren lot rettssaken bli direktesendt, med flere kameraer som filmet alle ansiktsuttrykk, var neppe i Ambers favør. Sosiale medier bugner at redigerte videoer og memes som gjør narr av henne. På TikTok flommet det over at snutter med feilinformasjon. Det vil være lite sannsynlig at juryen ikke har fått med seg noe av dette.

Amber Heard tror at selv folk som ikke liker henne, vil være enig i at rettssaken ikke var helt rettferdig.

– Til og med noen som er sikker på at jeg fortjener alt dette hatet og all den harde kritikken… Selv om du tror at jeg lyver, kan du ikke se meg i øynene og fortelle meg at du tror at [innholdet på] sosiale medier har vært en rettferdig representasjon? Du kan ikke fortelle meg at du synes at dette har vært rettferdig, sier 36-åringen.

Se også: Aquaman-produsenten svarer anklagene til Amber Heard

Amber Heard NBC News intervju johnny depp

(Drew Angerer/Getty)

Amber Heard forteller at hun ikke er overrasket over dommen.

– Jeg vil si det slik… Hvordan ville de ikke kunne dømme meg? Hvordan ville de ikke kunne komme til den konklusjonen? De hadde sittet på disse setene og de hadde hørt over tre uker med uavbrutt, nådeløse vitnesbyrd fra betalte ansatte – og mot slutten av rettssaken – «randos» (tilfeldige personer).

I snart to dekader – siden Karibiens pirater: Den sorte perles forbannelse (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl) fra 2003 – har Johnny Depp vært kjent som kaptein Jack Sparrow over hele verdenen. Hun skjønner at folk elsker ham på grunn av filmene hans.

– Jeg klandrer ikke [juryen]. Jeg forstår dem faktisk. [Kaptein Jack Sparrow] er en elsket karakter og folk føler at de kjenner ham. Han er en fantastisk skuespiller.

Rett etter dommen beskrev Amber Heard dommen som en «ubeskrivelig skuffelse» for henne – og for andre kvinner: Les mer

Nyeste saker fra 730.no

Les mer