Hopp til hovedinnhold
Ny film om popstjernen (Pascal Le Segretain/Getty)

Amazon betaler 225 millioner for Rihanna-dokumentar

Musikkdokumentarer er hot vare om dagen. Kanskje ikke på kino, men i alle fall hos strømmetjenestene.

Forrige uke ble det klart at Apple TV+ punget ut 25 millioner dollar for en dokumentar om Billie Eilish.

Den R. J. Cutler-regisserte filmen følger 17-åringen i tiden etter debutalbumet WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? ble sluppet.

Ifølge Hollywood Reporter matcher Amazon nå summen på rundt 225 millioner norske kroner for å sikre seg rettighetene til en film om selveste Rihanna.

Dokumentaren, som er regissert av Peter Berg (Hancock, Lone Survivor), hevder å gi et ufiltrert innblikk i superstjernens liv.

Filmskaperen følger Robyn Rihanna Fenty rundt i Europa, og har angivelig over 1200 timer med opptak fra turen. En del klippearbeid med andre ord – og sannsynligvis proppfull av PR-boost for hennes brands Fenty Beauty og Savage X Fenty og FENTY. (Men trolig lite om livet med kjæresten Hassan Jameel.)

Regissøren forteller hvordan det var å skygge Fenty-entreprenøren:

– Det var et artig taktskifte… Å reise rundt med Rihanna i Europa. Vi var i Nice [Frankrike]. Hun skulle på en konsert på Bastille-dagen, og den lastebilen som drepte alle de menneskene krasjet inn i folkemengden rett utenfor hotellet vårt, sier han til Hollywood Reporter.

– Selv om jeg prøvde å lage en lystig dokumentar, så fikk jeg et sete på første rad til noe så forferdelig, forteller han.

Throwback: Skuespiller Rihanna i Battleship i 2012 (Universal Pictures)

Rihanna og Peter jobbet sammen for første gang i 2012 da popstjernen var med i blockbuster-forsøket Battleship med Alexander Skarsgård og Liam Neeson.

LOL: Dette sier/skriker Rihanna i Battleship

Den foreløpig utitulerte dokumentaren skal etter planen komme ut i 2020.

I april slapp Amazon spillefilmen til Rihanna med Donald Glover og Letitia Wrigh, hvor Ri spiller karakteren Kofi Novia.

Se også: Taylor Swift skryter av Sigrid, sleper Scooter Braun

Nyeste saker fra 730.no

Les mer