Hopp til hovedinnhold
(SUMMIT)

Amanda Seyfried som detektiv (eller skrulle?)

(SUMMIT)

I Gone har det gått ett år siden Jill Parrish klarte å rømme fra en massemorder. En kveld hun kommer sent hjem fra jobb, merker hun at søsteren Molly har forsvunnet. Type sporløst. Jill er overbevist om at den samme massemorderen som tok henne har tatt Molly, og at hun vil bli drept innen soloppgang. Politiet ber dog Jill ta en chill-pill, ettersom de mener hun er skrullete. Nå må Jill selv forsøke å finne søsteren. Er hun gal eller ei?

Til tross for at manusforfatter Allison Burnett har filmer som Bloodfist III: Forced to Fight på CV-en, så forventer vi at hun ikke er så lusen + lumpen at hun har gjort Jill til morderen.

Se den første traileren til Gone:

Thrilleren, som har USA-premiere i februar (norsk dato ennå ikke annonsert), er det første amerikanske prosjektet til den brasilianske regissøren Heitor Dhalia.

Utenom Amanda Seyfried (Mamma Mia!, HBO-serien Big Love) ser vi blant andre Jennifer Carpenter (Dexter), Michael Paré (Streets of Fire), Joel Moore (Dodgeball), hunken Daniel Sunjata (Grey’s Anatomy), Katherine Moennig (The L Word), unge Jordan Fry (Charlie og sjokoladefabrikken) og skumle (?) Wes Bentley (American Beauty).
 
Amanda fikk ikke terningkast high five for sin forrige film:
Bad romance for Rødhette

Nyeste saker fra 730.no

Les mer