Hopp til hovedinnhold
Tormund Giantsbane og Jon Snow
Brødre <3 (HBO)

Det finnes en alternativ Game of Thrones-slutt

Den forhatte finalen kunne vært unngått.

Det er ingen ringere enn Oslos egne Kristofer Hivju som avslører at det faktisk ble spilt inn en alternativ avslutningsepisode.

–  Vi spilte inn en alternativ slutt… Det var mest for gøy. Jeg vet ikke om jeg har lov til å fortelle dere om det, forteller Kristofer i en panelsamtale.

Det var under Game Of Thrones: A Celebration i London at skuespilleren røpte disse detaljene. Men selv ikke press fra salen fikk Hivju til å røpe flere detaljer om den potensielle episoden.

– Jeg vil ikke forteller dere det. Men det var gøy, sier han lurt.

Det ser ut til å være generelt god stemning under innspilling, i hvertfall om en skal tro Insta.

(Instagram/khivju)

Ifølge NME har seriens regissør, Neil Marshall, innrømmet at den famøse avslutningen var «forhastet». Han tviholder likevel på påstanden om at den negative responsens var «uunngåelig».

Kanskje folk hadde vært mer fornøyd med den alternative endingen?

Den norske skuespilleren forteller videre at han ønsker seg en spin-off med fokus på sin egen karakter, Tormund Giantsbane, og Brienne of Tarth (Gwendoline Christie).

Kristofer forteller at kjærlighetsdramaet mellom karakterene gjerne kunne på fortsette i egen serie.

Bilderesultat for game of thrones tormund gif

– Jeg er med! Du har Castle Black og [oss] som prøver å styre det sammen. Det er 19 minutter per episode, sier 40-åringen.

Vi ville definitivt sett denne serien!

Det var ikke bare Hivju som var tilstede under feiringen av George R. R. Martins univers. Isaac Hempstead Wright som spiller Bran Stark roser serieskaperne for mulighetene de ga karakteren hans.

– I den første episoden tenker du at han er ferdig, han er så død… Han vokser opp og lærer på den harde måten hvordan ting virker. Han utvikler seg fra å være en tradisjonelt sårbar karakter til å bli en av de mektigste karakterene, forteller Isaac til salen.

– Det er en fantastisk hvor denne gutten – denne funksjonshemmede 10-åringen i denne tøffe verdenen triumferer. Det er brilliant å få den funksjonshemmede karakteren til å vinne hele Game of Thrones.

Bilderesultat for game of thrones daenerys gif

HBO avslørte nylig at de vil utvide Game Of Thrones-universet med en egen serie om Targaryen-klanen. Denne nyheten kom kun en dag etter at den mye omtalte Game Of Throne-forløperen ble lagt på is av strømmetjenesten i følge Variety.

Serien, House of the Dragon, basert på George R. R. Martin-romanen Fire & Blood fra 2018.

Handlingen finner sted 300 år før Game of Thrones, og filmingen skal angivelig begynne i vinter.

Les mer om den kommende serien her. 

(HBO)

Les også: – Sesong 8 fortjener ikke hatet

Les mer