Hopp til hovedinnhold
Julie Fiala er en ekte solstråle ☀️ (Instagram/juliefiala)

Julie Fiala: – Jeg skulle gjerne hatt en som meg da jeg var yngre

Julie Fiala er ukens gjest ❣️

Denne uken får 730.no sin podcast besøk av solstrålen Julie Fialia (født i 05).

Her forteller det sertifiserte stjerneskuddet blant annet om TikTok-suksessen, ensomhet og følelsen av å være utenfor. I tillegg til hvordan hun har jobbet for å bygge opp selvbilde.

Julie Fiala er en av Norges største influencere. Allerede som 16-åring hadde hun over 42.000 følgere på Instagram, og over 88.000 på TikTok.

Gjennom sine kanaler byr Julie på et autentisk glimt fra hverdagen som skoleelev og influencer.

(Instagram/juliefiala)

Tenåringen har for mange vært et frisk pust i Influencer-Norge med avslappende fremstillinger av seg selv. Julie forklarer at dette var noe som falt henne veldig naturlig fra tidlig alder av.


Best og verst fra influencer-Norge: Mai


– Jeg har alltid vært en oversharer. Det har alltid vært naturlig for meg å prate om såre temaer, og åpne seg. Og responsen jeg har fått: Jeg får folk til å ikke føle seg alene, det er noe jeg brenner for, begynner hun.

– Jeg skulle gjerne hatt en som meg da jeg var yngre. Jeg vil gjerne være det for noen.

@julie__fiala

♬ original sound – audios 🤍

Selv sitter Julie ennå på skolebenken, men er svært takknemlig for alle muligheten hun har fått gjennom bransjen. Blant mye annet en herlig vennegjeng som befinner seg i samme båt. Videre understreker 18-åringen at hun ikke nødvendigvis ser for seg et konkret mål med snuttene hun legger ut.

– Jeg vil bare spre positivitet og ha det gøy! Hvis jeg får gjort én persons dag litt bedre så er jeg fornøyd.

På spørsmål om hvordan det føles å være introvert og ekstrovert samtidig forteller Julie at hun ikke er like innesluttet som folk skal ha til.

– Det er litt forvirrende. Det kommer litt an på dagsformen. Jeg prater jo i et sett, men noen ganger har man dårlige dager. Jeg brenner veldig fort ut når jeg er sosial, jeg gir alt, og så trenger jeg i hvert fall 24 timer alene i sengen og være med meg selv, og så er jeg på igjen.

Hør hele episoden nedenfor.

Les også: Frida Leonore til 730.no: – Jeg har alltid hatt lyst til å være i rampelyset

Les mer