Hopp til hovedinnhold
HELE NORGES AYLAR (MINISTRY OF SOUND)

– Alt du ikke visste om Aylar

Dagens Dagbladet har Aylar på forsiden via Fredag, akkompagnert av overskriften «Alt du ikke visste om Aylar».

Noe av det du angivelig ikke vet om den snart kinoaktuelle sangeren, modellen og altså skuespilleren:

* Gjør seg klar til fest på fire minutter. (Saklig.)

* Tror på telepati. (Hva tenker vi nå? Tips: LOL.)

* Vil bli lege. (Vel, Aylar har tidligere forklart 730 forskjellen på å studere grunnfag i medisin, som hun skal, og det å studere medisin for å bli lege, slik hennes samboer er.)

* Har nettopp begynt å drikke kaffe. (Velkommen etter.)

* Er mer opptatt av rusmisbrukere enn folk flest:
– Jeg synes det er helt jævlig at i et kaldt land som Norge er det fortsatt noen som fryser i hjel under en bro eller i en garasje. Jeg har ikke gjort noe langsiktig for dem, men flere dager på vei til skolen gjennom vinteren i fjor gav jeg hjemløse matpakken min. Det er mange ganger jeg har droppet undervisningen mot å sette meg ned og prate med rusmisbrukerne under broen der jeg bor.

Fredag spør 25-åringen om hun «tuller».

– Nei. De fleste overser disse menneskene, og det er motbydelig. De blir usynlige, og det er utrolig trist. Jeg spør litt om hvordan de har det, de forteller om livet sitt, og det gir meg noe. (…) Jeg kunne vært en av dem. Hadde jeg ikke reist fra USA, er jeg ganske sikker på at jeg hadde endt opp som ruset gateprostituert i Los Angeles.
Aylar ble nylig signert til en av Englands største musikkselskaper (les her), og er ifølge avisen snart aktuell med en utgivelse, muligens låten «Some People».

Nyeste saker fra 730.no

Les mer