Hopp til hovedinnhold

– Alle norske tenåringsjenters nye drømmekar

RAY KAY 1.0 MED JUSTIN BIEBER 2.0? (RAYKAY.COM/UNIVERSAL REPUBLIC/CHASE)

Jada, kompisen din er sikkert kjempeflink til å rappe og/eller synge. Men det er noe med co-signs fra folk som jobber med musikkbransjens største stjerner på kloss hold som bare veier (litt) tyngre.
 
Haugesund-hunken Reinert «Ray Kay» Olsen har snart tilbragt et tiår med å regissere musikkvideoer for noen av planetens råeste popartister, og kan skilte med en massiv CV som totalt sett nærmer seg 2 milliarder (!) klikk på YouTube.
 
Så da 34-åringen nylig tipset om popkometen Austin Mahone var vi lutter øre:
 


– Min kompis Rocco Valdes (manager for blant andre autotune-kråka T-Pain – red. anm.) sa han hadde en ny artist ved navn Austin Mahone jeg måtte jobbe med. Jeg gjorde research, og det viste seg fort at denne Austin hadde en gigantisk mengde fans på nett, og blir sett på av mange som en ny Justin Bieber. Når han gjør radiointervjuer eller eventer så møter det ofte opp flere hundre fans utenfor bygningen han er i. Han er i grunn på samme sted i karrieren sin som Justin var da jeg jobbet med ham første gang (Reinert har blant annet skutt Biebz’ gigantiske «Baby»-video) – red.anm.). Vi skjøt videoen til hans Flo Rida-gjestede singel «Say You’re Just A Friend» i Miami for noen dager siden, og jeg har trua på dette og tror det kommer til å bli stort.
 
Haugesunderen legger til:
 
– Han har tonnevis å by på og er en gud foran kamera. Det er sjelden jeg filmer folk som leverer så bra! Norges tenåringsjenter, hvis dere ikke har fulgt med i timen, her er altså han dere bør drømme om fremover: Den 16 år unge, nye superstjerna Austin Mahone!
 
Ray Kay & Austin på videosettet i Miami: 
 
(Fortsetter under.)

Oh beibe, beibe! Minner introen i den kjekke Texas-guttens forrige video deg *litt* om de første tre sekundene i en tidligere tenåringsstjernes gjennombruddsvideo?

Reinert understreker at 16-åringens fanskare er en god indikasjon på hva som venter når han slipper debutalbumet sitt senere i år: 
 
– Austins fans fant også min Twitter-konto, jeg la ut en tweet om musikkvideoen (som nå er i klippen), og plutselig fikk jeg over 1000 retweets og nesten 1300 favorites på null komma niks. Igjen, sykt opplegg!
 
Fun (!) fact: À la Nicki Minaj’ «Barbz» og Justins «Beliebers», referer Austin til sine fans som «Mahomies» (#$$$).
 
Bonus-AhMAHgodONE:

(MMMMMMMMMAHONE)
 
P$$T: Flere av Ray Kays videoer / samlede verk finner du via hans hjemmeside her
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer