Hopp til hovedinnhold
Gigi Hadid israel palestine weed cannabis
Gigi Hadid på MTV Video Music Awards på The Prudential Center i Newark New Jersey i 2019 (Jim Spellman/FilmMagic)

Gigi Hadid: – Så… Alle lyver og tar feil bortsett fra Israel?!!

Gigi Hadid tar til Instagram Stories og skriver om Israel, Palestina og Gaza.

Toppmodellen – datteren til amerikansk-palestinske Mohamed Hadid – fortsetter å poste innlegg med sine meninger til sine 79,1 millioner følgere på Instagram.

«Israel ser på enhver palestiner som en «terrorist». Enhver person som støtter palestinske rettigheter som en «antisemitt». Og enhver jøde som er motstander av regjeringens handlinger som «selvhatende», skriver Gigi.

«Til og med ber dem om å forkaste sin jødedom. Så… Alle lyver og tar feil bortsett fra Israel?!! Hvis de ikke var så onde og skremmende, ville det vært komisk.»

Gigi Hadid bella hadid israel sees any palestinian as a terrorist instagram stories gaza

Gigi Hadid og Bella Hadid (Dimitrios Kambouris/Getty)

Innlegget er akkompagnert av Sky News-video via Instagram-kontoen Palestine on a Plate til Joudie Kalla. Som lillesøsteren Bella Hadid også følger.

Les hva Gigi Hadid skriver nedenfor.

Gigi Hadid israel sees any palestinian as a terrorist instagram stories gaza

I forkant postet Gigi et viralt innlegg som hevder at palestinske Ahmed Almanasra ble «bortført av israelske okkupanter da han var 12» og at han holdes fanget i isolat og behandles dårlig til tross for at han er alvorlig mentalt syk.

Scooter Braun tar til Instagram og skriver at innlegget som Gigi deler ikke stemmer.

«Jeg vet at folk har gode intensjoner, men når du sier at et barn var bortført når det viser seg at det var en tenåring som knivstakk to tilfeldige, uskyldige sivile… Inkludert en 12-åring på kamera og sa «jeg vil knivstikke jøder». La oss få faktaene våre korrekte før vi poster til 78 millioner mennesker», skriver Scooter.

Musikkmogulmilliardæren legger ikke ved noe kilder.

Journalisten og advokaten Sulaiman Ahmed, som har 251 000 følgere på X, deler en video om Ahmed Almanasra.

Ifølge Amnesty konkluderte retten i Israel med at Ahmad ikke var involvert i knivstikking av to israelske ungdommer. Likevel fikk han en straff på ni og et halvt år i fengsel. Ifølge organisasjonen for menneskerettigheter har han sittet i isolat siden 2021.

Bar Refaeli poster innlegget til Scooter Braun som kritiserer Gigi.

Den israelske toppmodellen deler også en video en talsperson fra Tzva Haganah le-Yisra’el alias Israels forsvar alias IDF (Israeli Defence Forces).

– Jeg synes det er mye å være sint over. Men jeg synes verdenens sinne skal være rettet mot Hamas, sier צה”ל-representanten.

– Fordi Israel startet ikke denne krigen. Vi ville ikke ha denne krigen.


Les også: Bella Hadid ber om tilgivelse for sin stillhet om Gaza og Israel

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 730.no (@730no)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer