Hopp til hovedinnhold

Alien 5: Tilbake til fortiden

Går det som Alien-sjefen sjøl, Ridley Scott, vil, ender Michael Fassbender (løytnanten med for mange fingere og dårlig tysk aksent i Quentin Tarantinos krigsorgie Inglorious Basterds) og Noomi Rapace (hun svenske punkerhackeren i Stig Larsson-filmene) opp som astronauter i Alien-filmenes planlagte 3D-oppfølger Paradise, skriver Variety.

Vel, oppfølger og oppfølger, fru Blom: Det dreier seg strengt tatt om en prequel, altså en film som i god Star Wars-tradisjon viser hva som skjedde før filmene vi allerede har sett. Og den voldsglade Gladiator-regissøren planlegger ikke bare én, men to slike førfilmer. Så får vi se da, om 73-åringen klarer å holde koken fram til de planlagte kinopremierene i 2013 og 2014. Uansett er dette hans første science fiction-prosjekt siden Blade Runner fra 1982.

Noomi Rapace er for tiden opptatt med å spille mot Jude Law og Robert Downey Jr. i Sherlock Holmes 2 (premiere neste jul), men blir å se på norske kinoer i Pål Sletaunes film Babycall fra 11. mars. Hun er forresten ti tusen ganger penere i virkeligheten enn som Lisbeth Salander.

Husker du ikke hvem Michael Fassbender er, kan du se ham i traileren til fjorårets veldig bra og asfaltgrå Fish Tank (der karakteren hans på et tidspunkt ligger med dattera til kjæresten):


Fun fact: Det var Ridley Scott som regisserte den amerikanske kvinnefrigjøringsklassikeren Thelma & Louise i 1991, alias gjennombruddsfilmen til Brad Pitt.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer