Hopp til hovedinnhold
NY DRAKT FOR NY 25-ÅRING (HASLIEN FOTOGRAFENE

Alexandra Joner har bursdag, gir gave til fansen

NY DRAKT FOR NY 25-ÅRING (HASLIEN FOTOGRAFENE, STYLING HODO MUSA)


MGP-favoritten Alexandra Joner (se hennes svære Oslo Spektrum-show her) fyller 25 år i dag, noe hun feirer med en dansete, drømmende gave til fansen: «Cinderella (7th Heaven Remix)».


– Jeg er skikkelig glad i «Cinderella», og basert på den herlige responsen jeg har fått fra folk i så mange land så tenkte jeg det ville være gøy å gi den ut i ny drakt. Så, siden det er bursdagen min i dag gir jeg denne tøffe, veldig dansevennlige remixen i gave til mine fans. Hurra!, sier Alex mens hun gliser fornøyd.

Originalen er produsert av norske GoToGuy.


Britiske 7th Heaven har tidligere gjort offisielle remixer for Katy Perry, Lady Gaga The Wanted, OneRepublic, Jason Derulo og Selena Gomez.

Hør deres raskere vri på Alexandra Joners låt her:

Den voldelige videoen til «Cinderella» bikker snart 200.000 visninger: Se den her

Les mer