Hopp til hovedinnhold
Alec Baldwin digger Tora Dahle Aagård (Instagram/toradaa, Johnny Nunez/WireImage)
Alec Baldwin digger Tora Dahle Aagård (Instagram/toradaa, Johnny Nunez/WireImage)

Alec Baldwin deler videoen til Tora Dahle Aagård på Instagram

Tora Dahle Aagård har Alec Baldwin som fan.

Og nå får hun trolig flere fans.

Nå deler Hollywood-stjernen en snutt med Flatanger-musikeren til sine 1,6 millioner Instagram-følgere, hvor hun spiller en stilig gitarsolo.

Se videoen til Tora Dahle Aagård som Alec Baldwin deler nedenfor.

View this post on Instagram

I really enjoy this woman playing her guitar.

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta) on

Tora forteller 730.no at hun synes det er stor stas å få slik kjærlighet fra Alec Baldwin.

– Det er jo bare helt latterlig kult! Jeg hadde en sånn dag hvor koronatilværelsen var litt vanskelig, så jeg skrudde opp forsterkeren og spilte gitar høyt som faen. Det å se at han delte videoen, ikke bare på story men som post, var et sjokk. Også tenkte jeg av at alle videoer jeg har lagt ut så liker han den? Det var bare en frustrert Tora som måtte få ut litt sinne.

Brukte du lang tid på snutten?

– Ingenting er gjennomtenkt når det kom til spillingen, bare ett take og rett ut på nett. Det tror jeg aldri skjedd før da jeg er en perfeksjonist av rang. Men uansett, et stort øyeblikk og jeg er veldig takknemlig.

Har du fått mange nye følgere?

– Nå høres jeg sikkert ut som en dust, og det er ikke meningen.. Men antall følgere går jevnt oppover litt hele tiden så det er vanskelig å si hvor mange nye jeg har fått.

Er naboene dine litt lei av deg og gitaren din?

– De er så lei av meg og det skjønner jeg godt. Jeg er er glad i natta så det spilles ofte etter klokken 23 også, og det hjelper jo ikke på vår relasjon kan du si. Men igjen så tenker jeg at det kanskje er godt med litt variasjon.

62 år gamle Alec Baldwin har vunnet tre Emmy-priser (30 Rock, Saturday Night Live), tre Golden Globe-priser (30 Rock) og blitt prisnominert for sine Martin Scorsese-filmer The Departed og The Aviator.

Tora Dahle Aagård og bandet hennes TORA er aktuelle med singelen «Money».

Mer norsk musikk: Topp 9 nye norske singler

Nyeste saker fra 730.no

Les mer