Hopp til hovedinnhold
Men hvem er barnets far?

Alarm! Kylie Jenner er angivelig gravid

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)Trekk pusten dypt, sett deg ned og gjør deg klar: Kylie Jenner er GRAVID. (Angivelig, selvsagt.)

For få minutter siden kunne TMZ, BuzzFeed og E! News melde om Kylie Jenners lille bolle i ovnen. Dette er bekreftet fra flere hold, bare ikke fra de kommende foreldrene selv. Vi vet ennå ikke 100 % sikkert, men vi krysser fingrene.

Det er Kys nåværende, pillepoppende, fem år eldre kjæreste Travis Scott som skal være baby-daddy, og det unge paret venter visst nok en liten grevinne.

A post shared by flame (@travisscott) onOm barnet kommer til å ligne på mor gjenstår å se. I verste fall har de nok rabatt hos familiekirurgen. Blir iaf en bra boost for Jenner-jentas nye serie Life of Kylie.

Tenn et lys for Tyga i kveld. Håper han omringer seg med positivet og gode mennesker i denne utfordrende perioden.

En av Kylies maaange fan-kontoer på Instagram (som Ky selv følger) har delt en gratulasjon, sammen med et bilde av en gravid Ky?

Et innlegg delt av Kylie (@kyliepictures)


Kanskje?

Lenge har det sirkulert rykter om at storesøster Kim og Kanye West venter barn via surrogat. Tidenes plot-twist er et faktum hvis det viser seg at det er Ky som bærer frem KimYes neste tronarving.   

Det har uansett aldri vært mer spennende å holde tritt med The Kardashians.

Se også: «Cash Me Ousside»-jenta disser Kylie Jenner i musikkvideo

Nyeste saker fra 730.no

Les mer