Hopp til hovedinnhold
Bergenseren tilbake til Bislett.

Alan Walker til Findings!

Happy Valentine’s! 🌹Godgutten #AlanWalker er klar for #Findings i august ⚡️

Et innlegg delt av 730.no (@730no)


Happy Valentine’s!

Findings forteller i dag til 730 at de har booket en av Norges desidert største stjerner til årets festival. 19 år gamle Alan Walker spiller på gigantiske scener verden over, og er i august klar for Bislett Stadion. 

– Jeg gleder meg veldig til å spille på Findings igjen, en festival som løfter frem musikk som ligger mitt hjerte nært. 2016 har vært et sinnsykt år for meg, og Findings var ett av høydepunktene. Nå gleder jeg meg til å returnere til Bislett Stadion i 2017 også!, forteller Alan til 730. 

Med bare tre singler ute har tenåringen fra Fana i Bergen over 1,4 milliarder (!) YouTube-visninger, 900 millioner Spotify-streams og over 20 millioner følgere i sosiale medier. Salute!

Findings finner sted 18.-19. august, og har også verdensstjernene Tiësto og DJ Snake på årets plakat. Flere navn kommer fortløpende. 

Les mer