Hopp til hovedinnhold
Alan Walker og A$AP Rocky
Frigjør Rocky? (Instagram.com/alanwalkermusic)

Alan Walker forsvarer A$AP Rocky, forteller om låt de har laget sammen

En uventet, men potensielt perfekt match?

Onsdag ettermiddag poster Alan Walker en bildekarusell på Instagram med hashtaggen #JusticeForRocky.

Sammen med bildene er en lang tekst om hvorfor Fana-artisten støtter underskriftskampanjen som prøver å frigjøre A$AP Rocky fra svensk varetekt.

21-åringen skriver at han ikke vil spekulere i Stockholm-politiets avgjørelse, men reagerer på de ubekreftede rapportene om at Harlem-rapperen sitter inne under uverdige forhold.

TMZ melder blant annet at A$AP Rockys celle er «som å gå inn i et toalett», at 30-åringen sover på en yoga-matte, og at han allerede har rast ned i vekt.

Bergenseren understreker dog at det er flere sider av saken.

– Jeg vil ikke tolerere eller støtte noen former for uprovosert vold. Forhåpentligvis blir menneskene på den andre siden av basketaket tatt vare på og har det bra, skriver han på Instagram.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Alan Walker (@alanwalkermusic)

Alan Walker røper også at han og A$AP Rocky har musikk på vei.

– Jeg kan ikke si at jeg Rocky og jeg har hatt det lengste forholdet, men vi laget nylig en låt sammen som etter planen skal slippes snart.

– Jeg gledet meg til å dele denne sangen med verden, spesielt Rockys fans og alle dere Walkers der ute, men det er definitivt ikke fokuset mitt når jeg skriver dette.

[…]

– Jeg vil bare bruke plattformen min for å sette søkelyset på en situasjon hvor noen blir urettferdig behandlet. Forhåpentligvis kan min bevisstgjøring hjelpe til å gi #JusticeForRocky, skriver Alan og lenker til underskriftskampanjen for å frigjøre A$AP Rocky i sin Instagram-bio.

Det største oppropet har i skrivende stund over 350 000 signaturer.

Nylig sa Tyler, the Creator at arrestasjonen av A$AP Rocky gjør at han aldri skal besøke Sverige igjen

Se også: Amerikansk rapper avlyser Norge – fordi han skal bli pappa <3

Nyeste saker fra 730.no

Les mer