Hopp til hovedinnhold
SVENSKE JULIANDER, NORSKE ALAN OLAV OG AMERIKANSKE NOAH LINDSEY (YOUTUBE)

Alan Walker og Noah Cyrus live i New York ?

Alan Walker har hatt litt av en helg! 

På fredag slapp han hele seks remixer av «All Falls Down», hvor blant andre Steve Aoki og Mio (Mikkel Christiansen fra Broiler) har lagt sine egne preg på Noah Cyrus-duetten. 

Alan forteller at han – takk og lov – er godt fornøyd med resultatet.  – Jeg er veldig happy med alle remixene! Det er en fin variasjon med forskjellige artister, og jeg syns at hver av de har klart å tolke singelen på sin egen måte, noe som er ganske kult! Det blir spennende å se hva folk synes, og hvilken som peker seg ut som folkets favoritt!, skriver 20-åringen til 730. 

Hør alle her: 

Alan Walker slapp også en Ina Wroldsen-remix («Strongest») denne helgen, men det stopper jaggu ikke der.

(Mer om det nedenfor.)  En vakker dag blir det kanskje Alan feat. Ina. 

– Ina Wroldsen er en utrolig dyktig artist, og jeg har vært fan av henne siden første gangen jeg hørte henne. Det var gøy å remixe singelen hennes, spesielt fordi soundet skiller seg litt ut fra det jeg vanligvis pleier å jobbe med. Jeg er spent på reaksjonene, og jeg håper folk liker det de hører. Jeg håper også at jeg får muligheten til å jobbe mer med Ina i framtiden!, følger Alan opp. 

Søndag kveld gjorde også Fana-gutten en live-premiere av «All Falls Down» sammen med Noah Cyrus (17) og svenske Juliander (20) i New York. 

Videoen ble spilt inn i studioet til et lite selskap som heter YouTube.
Alan Walker-fans ble fløyet inn fra hele verden for å møte 20-åringen. Bakteppet var feiringen av at Alan Walker har rundt 10 millioner YouTube-subscribers, noe som gjør han til den desidert største i Norge. Siden 2012 har an sanket nesten 3 milliarder visninger. 

(Bea fra 730 er f.eks. ganske stor på YouTube, men har til sammenligning 50 000 følgere og 9 millioner visninger.) 

Bergen-produsenten forteller 730 at YouTube stilte med kake og YTs sagnomsuste «Diamond Play Button» for å feire 10 mill., noe som selvsagt var stas for den unge artisten.

Festen ble avsluttet med nevnte live-fremføring av «All Falls Down». 

 Jeg har sett fram til å fremføre låten med Noah og Juliander, og vi fikk endelig gjort det denne uka! De er begge veldig flinke artister, og jeg håper fans rundt om i Norge og verden setter pris på resultatet. Det var også ekstra kult å gjøre dette i samarbeid med YouTube og deres Spaces i New York!, avslutter han via e-post. 

Se urfremføringen her: 

Se også: Kygo gir Alan Walker en tropisk vri

Nyeste saker fra 730.no

Les mer