♫ Aksel & Hef har blitt seriøse (!)

15. mai 2017 kl. 00:00

– En sommerlåt om forbudt kjærlighet.

Første året vårt vell overstått som Aksel & Hef og nå er vi klare for et år til med eventyr og masse musikk ❤️❤️💯 Takk til deg som følger oss!! #justgettingstarted

Et innlegg delt av Aksel og Hef (@akseloghef)


«Aksel & Hef + partymusikk» er en like selvskreven duo som «17. mai + pølse», men nå har de norske artistene tatt en uventet vending. 

Slapp av, musikken er fortsatt av det kommersielle slaget. Men etter festlige låter som «Skamløse», «Natten lang», «Screenshot» og «Syden» er Oslo-guttene klare for noe litt mer seriøst – forbudt kjærlighet.

På «Skjulested» har de norske Paradise Hotel-legendene teamet opp med 17 år gamle Victoria Karlskås Andersen, for mange kjent via Idol 2016.

Se vår prat med luringene nedenfor!


Hei Carl Aksel og Hef! Er det skummelt å slippe en mer seriøst låt? 
– Litt skummelt, men også veldig gøy. Vi har gledet oss en veldig lang tid til å vise en annen type stil av oss som vi tidligere ikke har gjort. 
Hva handler «Skjulested» om? 
– Skjulested handler om å finne en egen hide-out hvor man kan være seg selv og bare være i sin egen lille verden. Det er en fin sommerlåt med et dypt budskap som handler om «Forbudt Kjærlighet». 
Spennende! Har dere selv opplevd «forbudt» kjærlighet? 
– Vi begge har opplevd forbudt kjærlighet på ulike måter, det er jo et bredt tema med mange forskjellige historier. 

Aksel: – Har selv opplevd forbudt kjærlighet når det kommer til en litt eldre kvinne som jeg har møtt men ikke turt å møte offentlig.  

 

Hef: – Hadde en homofil venn i guttegjengen for mange år siden, han turte ikke fortelle noen om det i frykt for hva folk ville synes. Etter mange år har han nå gått ut med at han er homofil. Det må ha vært utrolig kjipt for han å aldri kunne være seg selv og skjule hemmeligheter for sine nærmeste venner i så mange år. 

Intervjuet fortsetter nedenfor

 

Vår neste singel heter “Skjulested” med oss på laget har vi med skjønne og flinkeste @victoriaanderseen 💯 Vi gleder oss til lansering! #Staytuned

Et innlegg delt av Aksel og Hef (@akseloghef)

Ikke sant 🙁 Men noe helt annet: Hvilke artister inspirerer dere mest? 
– Artister som inspirerer oss er norske artister som lykkes og greier å leve av musikken sin som f. eks. Hkeem – «Fy faen». Det er en låt som får oss gira om dagen!  Ellers får vi inspirasjon av mange forskjellige, listen er lang over yndlingsartister. 
Dere er jo ikke fremmed for en god fest. Hvordan skal dere feire 17. mai?
 

– 17. mai skal vi feire i Oslo, blir vel en hyggelig frokost med venner også en tur i byen. Blir vel slipset på hodet i enden av kvelden og en skikkelig fest, må jo feire nasjonaldagen ❤

Sist vi pratet med dem: – Bryr meg ikke om at folk hater flettene mine

Se også: Nora Toure (16) byr på #blackgirlmagic