– Aj, aj, aj…

21. jan 2009 kl. 00:00
CIARA, RAY KAY OG ENRIQUE IGLESIAS

(AL SILFEN/RAYKAY.COM)

2009 har fått en hektisk start for Reinert «Ray Kay» Olsen (30), med nonstop nye oppdrag. Musikkvideoen nordmannen gjør ferdig i disse dager, «Takin’ Back My Love», spleiser to ekstra sexy stjerner, spanske Enrique Iglesias (33) og amerikanske Ciara (23).

En av Europas største mannlige popstjerner og USAs R&B-prinsesse.

– Shooten gikk utrolig bra, og jeg er kjempefornøyd med materialet vi fikk, forteller den Los Angeles-baserte regissøren i en epost til 730.

– Enrique og Ciara var helt utrolig hyggelige å jobbe med, og usannsynlig proffe foran kamera. Hans performance og skuespill var av ypperste nivå.

Mens Julios kjekke sønn imponerte, ble haugesunderen satt ut av Atlanta-piken.

– Da vi filmet Ciara alene glemte jeg nesten at det var et kamera ved siden av meg. Jeg ble nesten hypnotisert, herregud hun vet hvordan man behandler et kamera. Aj aj aj…

Video: I ørkenen med et cubansk-amerikansk fruktfat.

Ray Kay forteller at Enrique hadde stor tro på konseptet for videoen, og at spanjolen gav ham frie tøyler og var veldig engasjert.

– Etter første dagen med redigering, tekstet jeg Enrique og sa at alt ser bra ut. To sekunder senere ringte han og ville høre alt om detaljene. Han sa han ikke har vært så spent på å se en video siden begynnelsen av sin karriere. Tidligere har han har gjort 45 videoer.

Ray Kay vil ikke røpe så mye av det som skjer i «Takin’ Back My Love», men forteller at Ciara og Enrique fikk lov til å ha det veldig gøy under innspillingen, og at det hele ender med en intim scene.

Låten er fra Enriques samlealbum, som er på 3. plass på VG-lista.

Episode av TV2-serien Eventyrlige nordmenn med Ray Kay:


Ray Kays nettsted.