Hopp til hovedinnhold
HAYDEN PANETTIERE SOM REKLAMEMODELL (CANDIES)

Hayden Panettiere: – Æsj, jeg ble cheerleader igjen

Hayden Panettiere rister på hodet.

Da produsentene av suksesserien Heroes trengte en tøff cheerleader, endte de opp med Hayden Panettiere. New York-tenåringen hadde allerede demonstrert sporty heiagjengferdigheter i Bring It On: All Or Nothing, noe som gjorde valget lett.

Rollen som cheerleader ser ut til å ha klebret seg til Hayden som kvae, ettersom hun i sommer tar en pause fra Heroes-cheerleaderrollen som Claire Bennet til fordel for cheerleaderhovedrollen i komedien I Love You, Beth Cooper.

Filmen, som er basert på The Simpsons-manusforfatter Larry Doyles prisbelønte 2007-roman med samme navn, handler om en nerd som i en tale under avslutningsseremonien på skolen erklærer sin kjærlighet for den populære blondinen Beth.

I etterkant skjer det ting som forandrer begges liv for alltid.

Under innspillingen i Canada, fortalte den 155 centimeter høye skuespilleren til The Vancouver Province at hun egentlig ikke ønsket å gjenta rollen som cheerleader, men at den delen ikke er sentral for filmen. Likevel dukket det kjapt opp bilder fra settet av henne i den samme uniformen.

– Da noen spurte meg om jeg igjen skulle spille en cheerleader, sa ja «nei, det skal jeg ikke, jeg skal ikke inn i den drakten, sa hun til avisen.

For så å sukke.

– Men de fikk meg inn i drakten og tok bilde.

Paul Rust fra Will Ferrell-komedien Semi-Pro spiller den vågale, ukule studenten, mens modellen Marie Avgeropoulos og Lauren London, Turtles flørt i Entourage og cheerleader i 90210, også medvirker.

Filmen har premiere i sommer.

19 år gamle Hayden Panettiere er også aktuell i komedien The Good Student, hvor hun spiller Ally Palmer, som selvfølgelig er en populær cheerleader.

Traileren til Love You, Beth Cooper: Hayden som cheerleader i den tredje delen av Bring It On, som ble dubbet til flere språk: HAYDEN VS. SOLANGE KNOWLES ALIAS BEYONCES SØSTER I IKONISKE BRING IT ON: ALL OR NOTHING.

Hayden gjør en lærer molefunken i The Good Student alias Mr. Gibb:

Den unge stjernen, som nylig skal ha gjort det slutt med skuespillerkjæresten Milo Ventimiglia (31), best kjent som Heroes-helten Peter Petrelli, jobber med sitt debutalbum, hvor hun angivelig skal blande pop, rock, hip-hop og reggae. Med Natasha Bedingfield som et slags forbilde.

Videoen til Haydens debutsingel «Wake Up Call»:

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer