Hopp til hovedinnhold
BEACH SURFER BLOOD (WEINSTEIN/DIMENSION)

Advarer om Playboy-bildene

Piranha 3D – eller double D? Håhåhå…

Gutta bak den oppgraderte versjonen av kalkunklassikeren ansatte ikke Kelly Brook kun for måten hun tolker et filmmanus og gjør det levende.

Flere av 30-åringens scener skal være utagerende og iøyenfallende uten at dialogen har noe å si. Dessuten er det lett å gjøre promo for prosjektet når man har denne briten med på laget; I forbindelse med premieren stiller den erfarne ringreven opp i både FHM og Playboy, men shooten for sistnevnte (som angivelig kostet bladet 3,5 millioner kroner) gjorde henne litt usikker.

– Jeg ser på de andre jentene i bladet, og de er alle så perfekte, sukker hun i septembernummeret.

Playboy kaller henne «Englands hotteste import», og selv om stjernefotografen Ellen von Unwerth (Britney, Rihanna – se bilder -, Janet) passer på at Kelly ser ut som en million pund, advarer modellen Playboy-«leserne» om at bilder av henne med litt klessupport kan bli annerledes enn dem uten.

– Jeg er ikke 20 år lenger. Puppene mine er ekte, og de henger til og med litt, sier Kelly forsiktig til Playboy.

Fortsetter nedenfor FHM-videoen.


Men hun trenger ikke grine. I fjor ble 2000 britiske kvinner spurt om hvem sine naturlige bryster de liker best, og Kelly endte på førsteplass, fulgt av Cheryl Cole og Angelina Jolie.
Andre som «gjorde det bra» var Scarlett Johansson, Beyonce, Lucy Pinder og Christina Aguilera. 
KELLY I EN NØKKELSCENE FRA PIRANHA (WEINSTEIN/DIMENSION)

Piranha 3D, som har USA-premiere i dag (når starter den i Norge?), viser hva som skjer med feriestedet Lake Victoria når 45.000 badegjester kommer til byen for å feste, samtidig som gigantiske, forhistoriske pirayaer dukker opp via et vulkanutbrudd i bunnen av innsjøen.

Virkelig piraya, som på tupiansk betyr tannfisk, er ikke noe å tulle med, men skal vi tro regissør Alexandre Aja er hans variant av karpelaksarten drapsmaskiner:


Kelly spiller blant annet mot Elisabeth Shue (Leaving Las Vegas), Oscar-vinner Richard Dreyfuss (W.), Jessica Szohr (Vanessa i Gossip Girl) og showstjelende Riley Steele.
I fjor ble sistnevnte en stjerne i den blå samleiesjangeren via rådyre Pirates II: Stagnetti’s Revenge, hvor hun «spiller» sammen med blant andre Entourage-aktuelle Sasha Grey og Jesse Jane fra Middle Men.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer