Hopp til hovedinnhold
adrian sellevoll jeg hater deg musikkvideo (1)
Adrian Sellevoll skal være med i Stjernekamp (Sony Music)

Adrian Sellevoll om kritikken: – Er det virkelig så gale som folk skal ha det til?

Adrian Sellevoll er i ferd med å få seg en solid hit med «Jeg hater deg» ❤️

Den 23 år unge artisten, modellen og TV-stjernen gikk denne helgen inn på en imponerende sjetteplass hos Spotify i Norge, kun slått av fem andre artister, deriblant Justin Bieber og Lil Nas X.

I dag er bergenseren klar med musikkvideoen til sin ferske hit. Se premieren her hos 730.no nedenfor!

– Låten handler om at det er greit å ha alle følelser. Noen ganger hater man kanskje noen for det de har gjort mot deg, eller kanskje man hater seg selv for noe man har gjort mot andre eller seg selv, sier han om singelen.

Men det er ikke alle som elsker «Jeg hater deg»… Adrian svarer på kritikken i en prat med 730.no – les hva han sier nedenfor.

Han er dog ikke i tvil om at låten har det som skal til for å bli en hit.

– Dette er desidert en landeplage som har et refreng som er veldig lett å få på hjernen, og man lærer seg det etter å ha hørt det én gang. Gleder meg til konserter med denne!

«Jeg hater deg» er produsert av André Jensen og Mathias Nilsen.

Se videopremieren til Adrian Sellevoll her:

Produsent: Jonas Lund
Regissør: Nicolai Gundorff Asmussen
Filmfotograf: Alexander Herlev Christoffersen
Lysmester: Tobias Olsen Johnsgård
Make up: Siril Bredesen

Hvem handler «Jeg hater deg» om, Adrian?

– Denne låten er jo ikke laget til en spesifikk person, men heller til alle som hater noen eller noe! Da vi lagde den var ikke målet å rette den mot en ex eller en person jeg hater, som jeg har forstått at noen i den eldre garde tror 🤣 En smule selvhat inni her også kanskje? 😉

Låten er i skrivende stund nummer 6 på Spotify i Norge! Hvordan føles det? Er du opptatt av listeplasseringer?

– Det er den beste listeplasseringen jeg noensinne har hatt! Jeg husker da jeg slapp min første singel «Ha meg», den havnet vel på 16. plass på topp 50, så dette er jo et hopp jeg må si meg fornøyd med! Jeg begynte å grine av glede hahah 😭 Jeg syntes listeplasseringer er veldig gøy, men det er ikke på liv og død det som betyr mest.

Jeg hater deg, med hele meg
For alt det du har gjort og sagt
Håper du dør i natt
Jeg hater deg

Noen reagerer på teksten, og spesielt at det er barn som synger deler av det. Er det noe dere hadde en vurdering av i forkant?

– Jeg forstår veldig godt at det vekker en del reaksjoner av folk fra ulike steder i landet, men er denne låten virkelig så gale som folk skal ha det til? Jeg mener at om dere der hjemme med barn går gjennom spillelistene til kidsa deres, så tror jeg ikke «JEG HATER DEG» er av verste slag! Barnekoret var på låten før meg, så da denne ble laget ble det selvfølgelig avklart med foreldrene at dette var greit. Dette er en låt som provoserer, og det må den få lov til å gjøre, hehe!

Hva synes du om kritikken?

– Helt ærlig, så synes jeg kritikk er noe man må forvente på en låt som «JEG HATER DEG»! Men er ikke hat noe alle vi mennesker føler på hele tiden? For både små og store ting. At kaffemaskinen henger seg opp, stå i bilkø, at det er tomt for dopapir når man sitter på rammen, at man går tom for strøm på elbilen, hvis noen gjør deg noe vondt eller du kanskje har gjort andre noe vondt. Mye å hate på tenker nå jeg ☺️

Adrian Sellevoll før han ble blond (Instagram)

Hva er idéen bak musikkvideoen?

– Musikkvideoen er filmet i onetake, så det tok en god del takes og kanskje et par flasker rødvin før vi ble fornøyd 😂 Kidsa er ikke med fysisk i scenene mine da det dessverre fortsatt er pandemi og smittevern må opprettholdes, jeg var der til og med ikke da de spilte inn scenen med barnekoret.

– Hvis man ser skikkelig godt etter ser dere gutta bak koret, som er begge sønnene til Alex Rosén med kompiser, som forøvrig var med i forrige musikkvideo også.

– Denne musikkvideoen er avsluttende del av en trilogi, og hvis man følger godt med er det en rød tråd med en gullfisk som var med i slutten av «Se meg»-videoen, begynnelsen av «Se hvordan vi lever»-videoen og midtveis i «JEG HATER DEG»-videoen.

– Fisken forsvinner i gapet mitt her som er slutten på trilogien. Fisken representerer den energien som jeg ofrer hver gang jeg må være Adrian Sellevoll. I «Se meg»-videoen spyr jeg opp fisken, i «Se hvordan vi lever»-tar jeg vare på fisken og i «JEG HATER DEG» sluker jeg den.

– Det er på en måte en ond sirkel der jeg ikke klarer å bli kvitt fisken som representerer den onde energi som alltid vil være en del av meg.

Interessant, Adrian! Nå må vi se de forrige på nytt. Men tilbake til tittelen: Hvem hater du?

– Jeg hater pandemi, jeg hater falske mennesker, jeg hater at jeg sliter med fokus, jeg hater folk som lever av å tråkke på andre, jeg hater meg selv av og til og jeg hater å stå i kø på motorveien 🤣

Og hvem elsker du?

– Oi det er veldig mange 😭 alle vennene mine (dere vet hvem dere er), jeg elsker mamma & pappa, mormor & morfar, lillebror Noah, de to jeg bor med, Hef & Håkon, alle på Sony-kontoret, elsker mat, wellness coachen min Lamin, fansene & lytteren mine & og sist men ikke minst meg selv! Viktig å elske seg selv også 💕

– NYT LÅTEN OG MUSIKKVIDEOEN ! TUSEN TAKK FOR ALL RESPONS 🙏🏽 Gledelig søndag alle sammen!

Vestnorsk gladlaks deluxe! (Instagram)

Se også Fredagsfjas med Adrian Sellevoll: – Sender kanskje en melding til en gammel eks

Les mer