Hopp til hovedinnhold

Adore Delano fra RuPaul’s Drag Race til Norge ♥


Oppdatert 2. mars med en god og en dårlig nyhet.

RuPaul’s Drag Race avslører i dag at Willam Belli ikke blir med på den europeiske turnéen likevel. De gode nyhetene er at Adore Delano joiner, og dermed gjør tusenvis av Drag Race-fans lykkelige <333


Adore Delano kom til finalen i sesong seks, og er en av de mest folkekjære dronningene. 11. mars slipper hun sitt andre popalbum,
After Party.
Sak fra 19. januar 

How excited are you for the BOTS ?!?! 🙋🏻🙋🏼🙋🏽🙋🏾🙋🏿 OSLO, NO we are coming for ya !!! #bots2016

A photo posted by RuPaul’s Drag Race BOTS (@rupaulbots) onHalleloo!!! 

Oppdatert: Billettsalg starter 22. januar! Facebook-event finner du her.

Det er ikke nytt at de beste dronningene fra RuPaul’s Dragrace drar på turné, men det er første gang de skal opptre i Norge sammen. Willam besøkte Bergen i fjor, mens Vivacious var i hovedstaden samme år, men dette er tusen ganger gjevere.

Allerede 31. mars er dronningene å finne på Sentrum Scene og vi GLEDER OSS. Billettene selges via Billettservice/Ticketmaster, men salget har ikke startet ennå. 


Akkurat hvem som kommer har de ikke annonsert, da line-up’en skal variere fra sted til sted. Sannsynligvis blir det disse: 

(Forhåpentligvis alle <3 Og er det bare oss, eller er det plass til en stjerne til ved siden av Willam? Vi krysser fingrene.)

Men hvor er Adore Delano, Alaska Thunderfuck, Latrice Royale og Detox Icunt? 🙁 GØØØØØY BLIR DET UANSETT. Sees på Sentrum Scene! 

Se også: 100 grunner til å elske RuPaul’s Drag Race

Nyeste saker fra 730.no

Les mer