Hopp til hovedinnhold

Adele i gang med nytt album?

BAW$E (XL RECORDINGS)

Når det kommer til platesalg så er det få som kan kjekke seg à la Tottenham-jenta Adele og hennes fabelaktige 21. 
 
24-åringen med den store stemmen har nytt en historisk opptur med sitt andre album etter at det droppet i forfjor, og settet har per dags dato blitt plukket opp av over 26 millioner mennesker verden over. Hallo, lsm.
 
Ordet på tabloidgatene er at frøken Adele Laurie Blue Adkins nå er innkvartert i studio igjen, for første gang siden hun ble mamma i oktober i fjor. Kid Harpoon og James Ford er hyret inn på produksjonsfronten, og sammen kan godgutta skilte med gjeve navn som Florence & The Machine, Jessie Ware og Arctic Monkeys på cv’en.
 
Den rause sangfuglens plateselskap XL har tidligere uttalt at en ny Adele-plate neppe vil se dagens lys på «noen år». Men jamfør den britiske tabloidblekka The Sun er det altså ny ♫ i gjære: 
 
– Adele vil at den neste skiva hennes skal bli så edgy som overhodet mulig. Hun har lyst til å bevege seg framover i takt med tiden, og har samlet et førsteklasses team i studio. Hun er selvsikker som alltid og har full tro på at hun kan koke opp et tredjealbum som blir minst like suksessfullt som de forhenværende to.
 
Det har tidligere blitt rapportert at en duett med sjølvaste Robbie Williams fort kan dukke opp på plate nummer tre. Mor selv har hvertfall en knapp på Rob som personlig favoritt:
 
– Jeg er ikke for å gjøre duetter i det hele tatt. Jeg kan godt synge live sammen med andre artister, men ikke på plate. Men om jeg kunne velge én vokalist? Robbie Williams! Uten tvil.
 
Take That, haters. (Hå.)
 

Se også: Lady Gaga spekk-ulerer: – Adele er jo mye større enn meg!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer