Hopp til hovedinnhold
Lady Gaga spekk-ulerer.

Lady Gaga: – Adele er jo mye større enn meg!

(XL/INTERSCOPE)

Via nettstedet Little Monsters lanserte Lady Gaga i september kampanjen Body Revolution 2013.
26-åringen ønsker å oppfordre sine fans til å akseptere seg selv akkurat som de er, enten det er kvisete hud, noen kilo for mange, eller andre uvesentlige skavanker som måtte irritere dem.
Som inspirasjon, postet monsterskrulla disse ærlige og avslørende bildene av seg selv tidligere i høst – vel og merke etter at onde internett-tunger skulle ha det til at musikkselskapet hennes hadde bedt henne gå ned i vekt (SMH)….
I et intervju med Stylist snakker Gaga om det enorme fokuset på hennes kropp.
– Det har vært noen bilder som har sirkulert på nett, og jeg har vært obs på det, men brydde meg i utgangspunktet ikke om dem.
– Så ringte moren min meg her en dag og spurte «har du lagt på deg?», og jeg fikk høre at de snakket om vekten min på nyhetene. Midt i innslag mellom krig, presidentvalget og finanskrisen. Da tenkte jeg bare «dette er fuckings tåpelig!».
– Hva slags eksempel setter dette for små jenter som sitter hjemme og ser på? Samtidig dreit jeg litt i det, for jeg har jo unektelig lagt på meg 15 kilo. 
Om sin rause & sjukt suksessfulle popkollega Adele:
– Adele er mye større enn meg, hvorfor er det ingen som snakker om det?
– Hun er sååå nydelig og jeg føler at selvtilliten hennes er noe jeg burde prøve å matche. Hun har lagt lista veldig høyt for unge kvinner. Hun inspirerer meg til å være en selvsikker ung kvinne, og jeg føler at jeg burde bruke den stemmen jeg har til å snakke åpent ut om disse tingene.
 
(#GO Gaga!)
24 år gamle Adele er jaggu ikke snau:
Den engelske engelens seneste album 21 var den mest solgte plata i hele fjor, og den største salgssuksessen i England i det 21. århundret. Settet har per dags dato blitt plukket opp av over 24 millioner mennesker.
Gaga sliter dog heller ei med å holde lysene på: Born This Way (som også droppet i fjor) solgte over 2,5 millioner sin første uke i salg, på verdensbasis.
Så bremset det dog brått, og hun rører ikke britens suksess: Totalen på Gagas plate er 6 millioner.

Les mer