Hopp til hovedinnhold
Moooooooood (Netflix)

Adam Driver forlot intervju om Netflix’ Marriage Story

Adam Driver stjeler showet i den ene suksessen etter den andre.

Denne måneden er Girls- og Star Wars-stjernen aktuell med Netflix’ Marriage Story sammen med Scarlett Johansson, en film 730s anmelder anbefaler på det sterkeste.

I den forbindelse stiller han opp i en rekke intervjuer, men av ukjente grunner avbrøt han ett denne uken. Det melder The Daily Beast.

Årsaken kan være at Adam hater å se eller høre sitt eget skuespill.

Intervjuet var med Terry Gross fra Fresh Air på radiokanalen NPR. Terry satt i Philadelphia, mens Adam var i NPRs studio i New York.

36-åringen møtte opp, men under avspillingen av et lydklipp fra Marriage Story skal han ha forlatt rommet. Klippet er av Adam aka Charlie som synger «Being Alive» i filmen.

Terry Gross visste at situasjonen kunne gjøre skuespilleren ukomfortabel, og tipset derfor produsenten i New York om at Adam kunne ta av seg hodetelefonene under avspilling av lydklippene.

Han skal likevel ha forlatt rommet uten å komme tilbake.

– Vi vet ikke egentlig hvorfor han gikk, sier produsent Daniel Miller i en e-post til The Daily Beast.

– Vi gledet oss til intervjuet – Terry synes han er en fantastisk skuespiller, han var en utmerket gjest da han var på [Fresh Air] i 2015 – så vi er skuffet over at vi ikke har et nytt intervju å dele med lytterne våre om Marriage Story, sier han til nettstedet.

Allerede for fire år siden fortalte Adam programlederen at han hater å gjenoppleve sitt eget skuespill.

– Jeg vil ikke høre det dårlige skuespillet som sannsynligvis skjedde i det klippet, sa han spøkefullt i 2015. Allerede da nektet han å høre sin egen stemme under intervjuet.

Videre fortalte Adam at han hater å se eller høre seg selv spille – hver eneste gang.

– Jeg ønsker alltid å endre det, men det kan du jo ikke. Og jeg har en tendens til å prøve å gjøre ting bedre, eller gjøre meg selv og folk rundt meg gale med tingene jeg vil endre, eller ønsker jeg kunne endre.

Han skal også ha forlatt sine egne kinopremierer fordi han blir fysisk uvel av å se seg selv på skjermen.

Adam Driver orker kanskje ikke, men alle andre bør sjekke ut Noah Baumbachs Marriage Story. Sniktitt via traileren: 

I tillegg til Netflix’ Marriage Story er Adam Driver denne vinteren aktuell med både Star Wars: The Rise of Skywalker på kino og The Report hos Amazon Prime.

Se også: 730s yngste anmelder vurderer Grinchen fra 2000

Nyeste saker fra 730.no

Les mer