AC/DC laget norsk kortslutning

13. okt 2008 kl. 00:00

Mandag morgen ble billettene til AC/DCs første norgeskonsert på 8 år lagt ut i salg på Billettservice.no. Det ble for meget for den store nettbutikken, som kollapset. 

– Vi har en kjempestor pågang. Det er omtrent dobbelt så mye trafikk som da Bruce Springsteen-billettene ble lagt ut for salg, sier daglig leder Kjell Arne Orseth i Billettservice til VG Nett
Det er lagt ut 20 000 billetter, og på Billettservices sider står det i skrivende stund (hvis du kommer inn) at konserten er utsolgt. 
Det er vanlig at uavhentede billetter kommer i salg i etterkant.

18. februar spiller veteranene på Telenor Arena rett utenfor Oslo, som blir den første konserten i Norges største innendørs konsertarena.

Skyhøye forventninger og nervøs skepsis er knyttet til AC/DCs comebackforsøk Black Ice, gamleguttas første album på åtte år, som kommer i salg 20. oktober.

Utgivelsen kommer med tre forskjellige omslag, i håp om at deres mange hardcore fans kjøper alle.

Settet har femten nye låter fra Angus og Malcolm Young, Phil Rudd, Brian Johnson og Cliff Williams, produsert av Brendan O’Brien.

Videoen til settets første singel, “Rock’n Roll Train”, ble skutt i London i september:


AC/DC ble startet i 1973 av brødrene Young, født i Skotland for 53 og 55 år siden, og oppvokst i Australia. Vokalisten Brian ble med syv år senere, og fyller 61 år i oktober.

Deres 1980-utgivelse Back In Black er det tredje mest solgte albumet i USAs historie.