ABBA gjør comeback etter 35 år

27. apr 2018 kl. 00:00
FOLK SOM SIER AT DE IKKE LIKER ABBA LYVER (UNIVERSAL)

FOLK SOM SIER AT DE IKKE LIKER ABBA LYVER (UNIVERSAL)


Svenske schlagers er kanskje ikke kategorien som dekkes mest her på huset, men så er dagens nyhet også rimelig stor; ABBA gjør comeback.

Universal Music forteller via en pressemelding at en av verdens største popsensasjoner gjennom tidene har spilt inn to nye låter, og at én av dem har fått tittelen «I Still Have Faith in You». I desember skal sangen presenteres via en TV-spesial, om vi får høre noe av musikken før den tid er uvisst.

Agnetha, Björn, Benny og Anni-Frid forteller at det føles som at tiden har stått stille. Til tross for at de ikke har gitt ut ny musikk siden 1981, eller opptrådt sammen på 35 år.

– Vi følte alle at etter 35 år så hadde det vært kult å treffes og gå i studio sammen igjen. Så det gjorde vi. Det var som at tiden hadde stått stille, og vi bare hadde vært på en kort ferie, sier ABBA om gjenforeningen.

Det gjenstår dog å se om vi får se de fire medlemmene på en scene sammen med det første.

Enn så lenge lover Universal at ABBA går sammen for å gi fans en «innovativ underholdningsopplevelse hvor ABBA gjenopppstår som avatarer».

Med over 386 millioner solgte album og singler er ABBA en av de fem mestselgende artistene gjennom tidene.

PS: Hvis du plutselige befinner deg i Stockholm, så er det moderne og interaktive ABBA-museumet virkelig verdt en visitt. Enten du er fan (fra før av) eller ei.

Se også: Spice Girls gjenforenes – ish…